Cluj. Vali: „Se pare ca mi-a fost ridicata mașina din acest loc. Am parcat mașina aseară la 11, am venit sa o iau acum la 10. Nicăieri nu era semn cu oprire interzisa, mai erau 4 mașini parcate. Am fost azi sa vad si mai încolo la 50 de metri era un semn.  Întrebare. Ce șanse am sa …”

Updated on decembrie 3, 2019 Un șofer vrea să dea în judecată Primăria după ce i-a fost ridicată mașina parcată pe trotuar.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Vali Geantă a scris: „Buna ziua. Se pare ca mi-a fost ridicata mașina din acest loc. Aceasta este strada lăturalnică de lângă Hiperdia de pe Republicii, stradă care după cum se vede se înfundă mai încolo.
Cluj. Vali: „Se pare ca mi-a fost ridicata mașina din acest loc. Am parcat mașina aseară la 11, am venit sa o iau acum la 10. Nicăieri nu era semn cu oprire interzisa, mai erau 4 mașini parcate. Am fost azi sa vad si mai încolo la 50 de metri era un semn.  Întrebare. Ce șanse am sa ...” 1

Cluj. Vali: „Se pare ca mi-a fost ridicata mașina din acest loc. Am parcat mașina aseară la 11, am venit sa o iau acum la 10. Nicăieri nu era semn cu oprire interzisa, mai erau 4 mașini parcate. Am fost azi sa vad si mai încolo la 50 de metri era un semn.  Întrebare. Ce șanse am sa ...” 2

Am parcat mașina aseară la 11, am venit sa o iau acum la 10. Nicăieri nu era semn cu oprire interzisa, mai erau 4 mașini parcate. Am fost azi sa vad si mai încolo la 50 de metri era un semn.

Întrebare. Ce șanse am sa acționez in instanta acest comportament abuziv, in condițiile in care este o strada larga cat China, care se înfundă 100m mai încolo si am lăsat-o cat? 3 ore de azi dimineață.

Pentru cei care sunt cu ideea de a parca pe Republicii, nu m-am gândit ca e vreo diferență daca o las pe o strada părăsită sau pe Republicii.
Ms de ajutor”.

Berci Albert: In Cluj Napoca este interzisa parcare pe trotura, exista HCL in acest sens
Mircea-Andrei Roșca: Începând din data de 21 ianuarie 2017, parcarea mașinilor pe trotuare este permisă numai acolo unde există spații special semnalizate în acest sens. Măsura este inclusă în Hotărârea Guvernului nr. 965/2016, ce a modificat Regulamentul pentru aplicarea Codului rutier.

Marius Varian: Majoritatea ridicărilor din cartiere sunt din cauza sesizărilor făcute de unii, în cazul tău cel care are o parcare privată cu acces de pe străduța aceea și vrea să parchezi la el pe bani și nu acolo. Eu zic că ai șanse slabe de câștig în instanță 😞

Mesy Mesesan: Si care ar fi mai exact comportamentul abuziv pe care vrei sa il actionezi in instanta?
Vali Geantă: pai in primul rand de ce e semn cu parcare interzisa daca e o strada cu 5 benzi care se infunda.. 2.de ce e semnul doar daca vii dinspre partea infundata a strazii. Ca nu parcam daca vedeam semnul ca stiu deja ca sunt abuzivi.

Calin Campean: De la inceputul anului, Politia Locala face excel de zel in zona cladirilor de birouri si a campusurilor studentesti. Nu mai lasa masina in zona de actiune a indicatorului “Oprirea interzisa – se ridica masina”, mai bine o lasi pe un loc cu abonament intre blocuri.

error: Content is protected !!