Cluj. Petrica Rusu: „Nu am fost adeptul lui Emil Boc -dar un bravo primăriei Cluj pentru întimpinarea contribuabililor. În 10 minute a fost rezolvata o radiere autovehicul și înmânat certificatul fiscal, numere de ordine și amabilitate la ghișeele de lucru cu cetățenii. Deci se poate, bravo Cluj !!! Pe când în …”

Updated on decembrie 3, 2019 Birocrația din România este rareori lăudată. De cele mai multe ori administrația este criticată pentru modul încâlcit în care funcționează și pentru timpul mare de rezolvare a unor probleme simple.

Acest lucru se observă și la Cluj Napoca, dar nu întotdeauna. Există  însă și situații în care lucrurile se pot rezolva rapid.
Cluj. Petrica Rusu: „Nu am fost adeptul lui Emil Boc -dar un bravo primăriei Cluj pentru întimpinarea contribuabililor. În 10 minute a fost rezolvata o radiere autovehicul și înmânat certificatul fiscal, numere de ordine și amabilitate la ghișeele de lucru cu cetățenii. Deci se poate, bravo Cluj !!! Pe când în ...” 1
(Foto Romania Libera)

Petrica Rusu a scris pe Facebook: „Nu am fost adeptul lui Emil Boc -dar un bravo primăriei Cluj pentru întimpinarea contribuabililor. În 10 minute a fost rezolvata o radiere autovehicul și înmânat certificatul fiscal, numere de ordine și amabilitate la ghișeele de lucru cu cetățenii. Deci se poate, bravo Cluj !!! Pe când în toate primăriile respect și rezolvări? ??? Pentru noi care îi plătim prin taxe și impozite !!!”

error: Content is protected !!