Cluj. Emil Boc, cel mai modern primar din România. A aprins luminile de Crăciun cu o aplicație de pe telefonul mobil

Updated on decembrie 3, 2019 Cluj Napoca a demonstrat încă o dată că este un oraș „smart”. Luminițele de sărbători din oraș au fost aprinse duminică de pe telefonul primarului Emil Boc.

Primarul Emil Boc a urcat pe scena amplasată în Piaţa Unirii, însoţit de mai mulţi copii. Toţi au fluturat steaguri tricolore.

„ Dragi clujeni, vă mulţumesc pentru ceea ce faceţi pentru Cluj. Astăzi, Clujul este un oraş apreciat în ţară şi străinătate datorită fiecăruia dintre dumneavoastră. Pentru asta vă mulţumesc şi vă rog să faceţi în continuare ceea ce aţi făcut şi până acum pentru că e foarte bine”, a spus Emil Boc  pe scenă, citat de mediafax.ro.

Cluj. Emil Boc, cel mai modern primar din România. A aprins luminile de Crăciun cu o aplicație de pe telefonul mobil 1 Cluj. Emil Boc, cel mai modern primar din România. A aprins luminile de Crăciun cu o aplicație de pe telefonul mobil 2 Cluj. Emil Boc, cel mai modern primar din România. A aprins luminile de Crăciun cu o aplicație de pe telefonul mobil 3 Cluj. Emil Boc, cel mai modern primar din România. A aprins luminile de Crăciun cu o aplicație de pe telefonul mobil 4 Cluj. Emil Boc, cel mai modern primar din România. A aprins luminile de Crăciun cu o aplicație de pe telefonul mobil 5 Cluj. Emil Boc, cel mai modern primar din România. A aprins luminile de Crăciun cu o aplicație de pe telefonul mobil 6

Edilul a rugat apoi o fetiţă să apese pe un buton al telefonului său mobil, de unde a fost pornit, prin intermediul unei aplicaţii, iluminatul festiv în tot oraşul.

Beculeţele amplasate pe străzile importante ale oraşului au costat autorităţile locale două milioane de lei.

error: Content is protected !!