Radu Nechita: „Ce am văzut ieri la parada de la Cluj. 1. S-a respectat programul. 6. Tehnica ministerului de interne este mult mai nouă și lucioasă decât cea a ministerului apărării. Deci statul român este mai pregătit de un război cu propria populație decât cu armate străine (da, exagerez. Exagerez?). Dar acest lucru este …”

Updated on decembrie 2, 2019 Românii au sărbătorit duminică Ziua Națională. De la Cluj s-a văzut și așa.

Radu Nechita: „Ce am văzut ieri la parada de la Cluj.
1. S-a respectat programul. Cine a participat la orice eveniment organizat în România în ultimii 30 de ani va înțelege de ce merită menționat acest lucru.
2. Discursurile au fost scurte. Și puține. Cine a ascultat discursuri în ultimii 30 de ani etc.

Radu Nechita: „Ce am văzut ieri la parada de la Cluj. 1. S-a respectat programul. 6. Tehnica ministerului de interne este mult mai nouă și lucioasă decât cea a ministerului apărării. Deci statul român este mai pregătit de un război cu propria populație decât cu armate străine (da, exagerez. Exagerez?). Dar acest lucru este ...” 1 Radu Nechita: „Ce am văzut ieri la parada de la Cluj. 1. S-a respectat programul. 6. Tehnica ministerului de interne este mult mai nouă și lucioasă decât cea a ministerului apărării. Deci statul român este mai pregătit de un război cu propria populație decât cu armate străine (da, exagerez. Exagerez?). Dar acest lucru este ...” 2

3. Emil Boc m-a deranjat cu comentariul său despre „biserica națională” (la singular) și cu nemenționarea Bisericii Române Unite. Din punct de vedere istoric, nu poți vorbi despre „Transilvania”, „Unire”, „1 Decembrie” și „național” fără să vorbești despre biserica aia care ne-a învâțat să scriem cu caractere latine, nu chirilice.

Radu Nechita: „Ce am văzut ieri la parada de la Cluj. 1. S-a respectat programul. 6. Tehnica ministerului de interne este mult mai nouă și lucioasă decât cea a ministerului apărării. Deci statul român este mai pregătit de un război cu propria populație decât cu armate străine (da, exagerez. Exagerez?). Dar acest lucru este ...” 3 Radu Nechita: „Ce am văzut ieri la parada de la Cluj. 1. S-a respectat programul. 6. Tehnica ministerului de interne este mult mai nouă și lucioasă decât cea a ministerului apărării. Deci statul român este mai pregătit de un război cu propria populație decât cu armate străine (da, exagerez. Exagerez?). Dar acest lucru este ...” 4

4. Lumea s-a împins, deși nu se dădeau tigăi. Nu multă lume, dar cât să-ți dai seama că deceniile de comunism nu ne-au învățat să stăm la rând ci să ne băgăm în față.

5. Unii justifică defilările prin faptul că ele demonstrează capabilitățile militare etc. Trecând peste faptul că defilările au loc în societățile foare etatiste (care confundă națiunea cu statul), la Cluj mi s-a părut că s-au demonstrat incapabilitățile noastre: Miguri, TAB-uri care nu-i impresionează pe cei în a căror „vecinătate apropiată” ne aflăm.

Radu Nechita: „Ce am văzut ieri la parada de la Cluj. 1. S-a respectat programul. 6. Tehnica ministerului de interne este mult mai nouă și lucioasă decât cea a ministerului apărării. Deci statul român este mai pregătit de un război cu propria populație decât cu armate străine (da, exagerez. Exagerez?). Dar acest lucru este ...” 5 Radu Nechita: „Ce am văzut ieri la parada de la Cluj. 1. S-a respectat programul. 6. Tehnica ministerului de interne este mult mai nouă și lucioasă decât cea a ministerului apărării. Deci statul român este mai pregătit de un război cu propria populație decât cu armate străine (da, exagerez. Exagerez?). Dar acest lucru este ...” 6 Radu Nechita: „Ce am văzut ieri la parada de la Cluj. 1. S-a respectat programul. 6. Tehnica ministerului de interne este mult mai nouă și lucioasă decât cea a ministerului apărării. Deci statul român este mai pregătit de un război cu propria populație decât cu armate străine (da, exagerez. Exagerez?). Dar acest lucru este ...” 7 Radu Nechita: „Ce am văzut ieri la parada de la Cluj. 1. S-a respectat programul. 6. Tehnica ministerului de interne este mult mai nouă și lucioasă decât cea a ministerului apărării. Deci statul român este mai pregătit de un război cu propria populație decât cu armate străine (da, exagerez. Exagerez?). Dar acest lucru este ...” 8 Radu Nechita: „Ce am văzut ieri la parada de la Cluj. 1. S-a respectat programul. 6. Tehnica ministerului de interne este mult mai nouă și lucioasă decât cea a ministerului apărării. Deci statul român este mai pregătit de un război cu propria populație decât cu armate străine (da, exagerez. Exagerez?). Dar acest lucru este ...” 9

6. Tehnica ministerului de interne este mult mai nouă și lucioasă decât cea a ministerului apărării. Deci statul român este mai pregătit de un război cu propria populație decât cu armate străine (da, exagerez. Exagerez?). Dar acest lucru este perfect explicabil: România este o colonie a statului român”.

error: Content is protected !!