Foto Cluj. Andra: „Sunt cea mai fericită din lume! Ce onoare să cânt in fata a 10.000 de persoane! Nu voi uita niciodată acest 1 Decembrie, iar asta datorita vouă!”

Updated on decembrie 2, 2019 Andra a mulțumit luni seara celor 10,000 de clujeni care au fost de 1 Decembrie la concertul Tradițional, dela BT Arena.

Andra: „Sunt cea mai fericită din lume! Ce onoare să cânt in fata a 10.000 de persoane! Nu voi uita niciodată acest 1 Decembrie, iar asta datorita vouă! #traditional #tour #andra @ Bt Arena Cluj

Foto Cluj. Andra: „Sunt cea mai fericită din lume! Ce onoare să cânt in fata a 10.000 de persoane! Nu voi uita niciodată acest 1 Decembrie, iar asta datorita vouă!” 1 Foto Cluj. Andra: „Sunt cea mai fericită din lume! Ce onoare să cânt in fata a 10.000 de persoane! Nu voi uita niciodată acest 1 Decembrie, iar asta datorita vouă!” 2 Foto Cluj. Andra: „Sunt cea mai fericită din lume! Ce onoare să cânt in fata a 10.000 de persoane! Nu voi uita niciodată acest 1 Decembrie, iar asta datorita vouă!” 3 Foto Cluj. Andra: „Sunt cea mai fericită din lume! Ce onoare să cânt in fata a 10.000 de persoane! Nu voi uita niciodată acest 1 Decembrie, iar asta datorita vouă!” 4 Foto Cluj. Andra: „Sunt cea mai fericită din lume! Ce onoare să cânt in fata a 10.000 de persoane! Nu voi uita niciodată acest 1 Decembrie, iar asta datorita vouă!” 5 Foto Cluj. Andra: „Sunt cea mai fericită din lume! Ce onoare să cânt in fata a 10.000 de persoane! Nu voi uita niciodată acest 1 Decembrie, iar asta datorita vouă!” 6 Foto Cluj. Andra: „Sunt cea mai fericită din lume! Ce onoare să cânt in fata a 10.000 de persoane! Nu voi uita niciodată acest 1 Decembrie, iar asta datorita vouă!” 7 Foto Cluj. Andra: „Sunt cea mai fericită din lume! Ce onoare să cânt in fata a 10.000 de persoane! Nu voi uita niciodată acest 1 Decembrie, iar asta datorita vouă!” 8

Clujenii s-au bucurat de superproducția ”Tradițional” cu Andra și invitații ei pe 1 Decembrie, la Sala Polivalentă.

“Mi-am dorit să sărbătoresc Ziua Națională cu acest spectacol eveniment, Tradițional, în care mi-am pus tot sufletul și iubirea față de tradițiile românești, de la muzică, dans, până la port și obiceiuri, chiar în Ardeal, unde s-a înfăptuit Unirea Principatelor acum 101 ani. Sper să cântăm împreună și să tresărim de dor, dar și de bucurie, să trăim o experiență care să ne apropie de rădăcini, dar și unii de alții, ca și cum am fi cuvintele care formează o poveste frumoasă“, a spus Andra înainte de concert.

Super Spectacolul care unește toți românii: toate generațiile, toate gusturile este pe 1 decembrie la Cluj!”, anunță organizatorii.

error: Content is protected !!