Accident Cluj: O persoană a murit, iar alta a fost grav rănită în urma unui accident între un camion și un autoturism în comuna Mihai Viteazu, pe DN 75. S-a cerut intervenția elicopterului SMURD

Updated on decembrie 2, 2019 Un grav accident de circulație a avut loc astăzi între un camion și un autoturism în comuna Mihai Viteazu, pe DN 75.

O persoană a decedat, iar alta a fost grav rănită anunță Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Românei.

Accident Cluj: O persoană a murit, iar alta a fost grav rănită în urma unui accident între un camion și un autoturism în comuna Mihai Viteazu, pe DN 75. S-a cerut intervenția elicopterului SMURD 1
(Foto Info Trafic jud. Cluj)

„Pe DN75, între localitățile Mihai Viteazul și Cornești, județul Cluj, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un camion și un autoturism. În urma impactului, o persoană a decedat, iar alta a suferit leziuni grave. Circulația este oprită pe ambele sensuri.”

„O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, unul SAJ și un elicopter SMURD intervin pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui grav accident rutier, produs pe raza localității Cornești (com Mihai Viteazul), în jurul orei 10.10.

Pompierii au intervenit penrtu a descarcera o persoană dintr-un autoturism avariat și pentru a sprijini manevrele de resuscitare pentru două persoane”, transmit cei de la ISU Cluj.

Revenim cu detalii!

 

 

error: Content is protected !!