(Update) Accident Cluj: Două persoane rănite în urma accidentului cu 5 mașini din Jucu. Traficul este blocat pe ambele sensuri

Updated on decembrie 1, 2019 Două persoane au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate 5 autoturisme. Accidentul a avut loc în această după masă în localitatea Jucu.

Coliziunea a fost provocată pe fondul unei depășiri neregulamnetare.

(Update) Accident Cluj: Două persoane rănite în urma accidentului cu 5 mașini din Jucu. Traficul este blocat pe ambele sensuri 1

„Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca desfășoară o intervenție pentru descarcerare și acordarea asistenței medicale ca urmare a unui accident rutier petrecut în localitatea Jucu”, transmite ISU Cluj.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de circulație.

Pe DN 1C Cluj-Napoca – Dej, în zona localității Jucu, județul Cluj, a avut loc o coliziune între cinci autovehicule. Evenimentul, produs pe fondul unei depășiri neregulamentare, s-a soldat cu rănirea a două persoane.

Circulația este întreruptă momentan în ambele sensuri pentru cercetarea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului”, a transmis Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!