Andra la Cluj: „La mulți ani, România! La mulți ani, țară frumoasă, cu doine și hore și dor! Țara in care iubesc să cânt și să joc! Țara cu atât de mulți români talentați! Abia aștept sa cânt despre România, astăzi la Cluj-Napoca”

(Last Updated On: December 1, 2019)

Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, Andra va susține un concert spectaculos la Sala Polivalentă din Cluj Napoca. Artista a transmis azi un mesaj pentru clujeni, cu ocazia Zilei Naționale.

„La mulți ani, România! La mulți ani, țară frumoasă, cu doine și hore și dor! Țara in care iubesc să cânt și să joc! Țara cu atât de mulți români talentați! Abia aștept sa cânt despre Romania, astăzi la Cluj-Napoca”, a scris Andra pe Facebook.

Andra la Cluj: „La mulți ani, România! La mulți ani, țară frumoasă, cu doine și hore și dor! Țara in care iubesc să cânt și să joc! Țara cu atât de mulți români talentați! Abia aștept sa cânt despre România, astăzi la Cluj-Napoca” 1

„Andra aduce “Tradițional”, cel mai așteptat spectacol din România, la Cluj chiar de Ziua Națională. Astfel, turneul național ajunge pentru a 12-a oară în fața publicului.

Până acum, toate concertele s-au ținut cu casa închisă, atât în Londra sau Chișinău, dar și în mai multe orașe din țară.

Clujenii se vor bucura de superproducția ”Tradițional” cu Andra și invitații ei pe 1 Decembrie, la Sala Polivalentă, de la ora 19:30.

“Mi-am dorit să sărbătoresc Ziua Națională cu acest spectacol eveniment, Tradițional, în care mi-am pus tot sufletul și iubirea față de tradițiile românești, de la muzică, dans, până la port și obiceiuri, chiar în Ardeal, unde s-a înfăptuit Unirea Principatelor acum 101 ani. Sper să cântăm împreună și să tresărim de dor, dar și de bucurie, să trăim o experiență care să ne apropie de rădăcini, dar și unii de alții, ca și cum am fi cuvintele care formează o poveste frumoasă“, a spus Andra

Super Spectacolul care unește toți românii: toate generațiile, toate gusturile este pe 1 decembrie la Cluj!”, anunță organizatorii.