(Foto) Cluj. Emil Boc la plantat de copaci. „Un copac ne aduce un plus de sănătate și un pic de bucurie în viața de zi cu zi…În perioada următoare vor fi plantați 200 de arbori: platani, tei argintii și aceri, în multiple parcuri și zone verzi din oraș. De asemenea, vor fi plantate…”

(Last Updated On: November 29, 2019)

Primarul Emil Boc a participat vineri la o nouă plantare de copaci pe domeniul public, de această dată în parcul „Aurel Vlaicu”.

Emil Boc: „Un copac ne aduce un plus de sănătate și un pic de bucurie în viața de zi cu zi. Am participat astăzi la o nouă acțiune de plantare de arbori, în parcul „Aurel Vlaicu”, în cadrul parteneriatului „PLANTĂM ca să RESPIRĂM” realizat între Primăria municipiului Cluj-Napoca și compania Lukoil.

(Foto) Cluj. Emil Boc la plantat de copaci. „Un copac ne aduce un plus de sănătate și un pic de bucurie în viața de zi cu zi...În perioada următoare vor fi plantați 200 de arbori: platani, tei argintii și aceri, în multiple parcuri și zone verzi din oraș. De asemenea, vor fi plantate...” 1 (Foto) Cluj. Emil Boc la plantat de copaci. „Un copac ne aduce un plus de sănătate și un pic de bucurie în viața de zi cu zi...În perioada următoare vor fi plantați 200 de arbori: platani, tei argintii și aceri, în multiple parcuri și zone verzi din oraș. De asemenea, vor fi plantate...” 2 (Foto) Cluj. Emil Boc la plantat de copaci. „Un copac ne aduce un plus de sănătate și un pic de bucurie în viața de zi cu zi...În perioada următoare vor fi plantați 200 de arbori: platani, tei argintii și aceri, în multiple parcuri și zone verzi din oraș. De asemenea, vor fi plantate...” 3 (Foto) Cluj. Emil Boc la plantat de copaci. „Un copac ne aduce un plus de sănătate și un pic de bucurie în viața de zi cu zi...În perioada următoare vor fi plantați 200 de arbori: platani, tei argintii și aceri, în multiple parcuri și zone verzi din oraș. De asemenea, vor fi plantate...” 4 (Foto) Cluj. Emil Boc la plantat de copaci. „Un copac ne aduce un plus de sănătate și un pic de bucurie în viața de zi cu zi...În perioada următoare vor fi plantați 200 de arbori: platani, tei argintii și aceri, în multiple parcuri și zone verzi din oraș. De asemenea, vor fi plantate...” 5 (Foto) Cluj. Emil Boc la plantat de copaci. „Un copac ne aduce un plus de sănătate și un pic de bucurie în viața de zi cu zi...În perioada următoare vor fi plantați 200 de arbori: platani, tei argintii și aceri, în multiple parcuri și zone verzi din oraș. De asemenea, vor fi plantate...” 6 (Foto) Cluj. Emil Boc la plantat de copaci. „Un copac ne aduce un plus de sănătate și un pic de bucurie în viața de zi cu zi...În perioada următoare vor fi plantați 200 de arbori: platani, tei argintii și aceri, în multiple parcuri și zone verzi din oraș. De asemenea, vor fi plantate...” 7 (Foto) Cluj. Emil Boc la plantat de copaci. „Un copac ne aduce un plus de sănătate și un pic de bucurie în viața de zi cu zi...În perioada următoare vor fi plantați 200 de arbori: platani, tei argintii și aceri, în multiple parcuri și zone verzi din oraș. De asemenea, vor fi plantate...” 8

Cei 9 arbori de talie foarte mare plantați astăzi vor intra în proprietatea Municipiului Cluj-Napoca cu titlu gratuit. Până la sfârșitul acestui an, Primăria continuă realizarea unui amplu proces de înverzire pe raza municipiului.

În perioada următoare vor fi plantați 200 de arbori: platani, tei argintii și aceri, în multiple parcuri și zone verzi din oraș. De asemenea, vor fi plantate 5000 de fire de gard viu și 5000 de fire de hibiscus.

În vederea regazonării și reamenajării unor spații verzi degradate vor fi achiziționate 500 kg de semințe de gazon și 500 mp de gazon rulat. Valoarea totală a materialului dendrologic achiziționat în toamna acestui an este de 367.493,50 lei”.