Cluj. Un bunic a murit într-un parc din Gherla, aşteptând o oră să vină ambulanţa. „Încă vreo 20 de minute a mai trăit, putea fi salvat!”

Updated on noiembrie 26, 2019 Un bunic a murit într-un parc din Gherla așteptând Ambulanța.

Acesta ar fi suferit un infarct şi s-a prăbuşit pe aleea parcului, sub privirile neputincioase ale trecătorilor, care i-au acordat primul ajutor şi au încercat chiar să îl resusciteze, după ce bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, anunță Observator TV.

Cluj. Un bunic a murit într-un parc din Gherla, aşteptând o oră să vină ambulanţa. „Încă vreo 20 de minute a mai trăit, putea fi salvat!” 1

A fost apelat serviciul de urgenţă 112, însă nicio ambulanţă nu era disponibilă, toate fiind plecate la alte cazuri. Totuşi, o ambulanţă de la Cluj a fost trimisă, care a ajuns abia după o oră, când bătrânul deja murise. Medicii nu au făcut altceva decât să declare decesul.

Mai multe persoane care se aflau în apropiere au încercat să facă manevre de resuscitare și au precizat pentru gherlainfo.ro că omul avea puls, respira și chiar a mai putut vorbi. Dar pe măsură ce timpul s-a scurs, semnele vitale au dispărut. „Încă vreo 20 de minute a mai trăit, putea fi salvat!”, au povestit oamenii pentru presa locală.

Ambulanţa a venit, după o oră, trimisă de la Cluj-Napoca, pentru că toate ambulanţele de la nivel local erau trimise la alte cazuri.

error: Content is protected !!