Cluj. Dragos: „Ai dreptate, Kaufland, e super ușor. Cred că sunt singurul fraier care umblă cu sacul în portbagaj de 5 zile și tot speră că la un moment dat se repune în funcție aparatul de pe str. Aurel Vlaicu din Cluj”

Updated on noiembrie 26, 2019 Kaufland a introdus în 2018 automate de reciclare. Din păcate, cel din Cluj este inoperabil. Unii clujeni au aruncat deșeurile chiar lângă automat, spre rușinea lor, alții le plimbă cu mașina, chiar și de 5 zile.

Pe Facebook, Dragos Radulescu a scris: „Ai dreptate, Kaufland Romania, e super ușor. Cred că sunt singurul fraier care umblă cu sacul în portbagaj de 5 zile și tot speră că la un moment dat se repune în funcție aparatul de pe str. Aurel Vlaicu din Cluj”

Cluj. Dragos: „Ai dreptate, Kaufland, e super ușor. Cred că sunt singurul fraier care umblă cu sacul în portbagaj de 5 zile și tot speră că la un moment dat se repune în funcție aparatul de pe str. Aurel Vlaicu din Cluj” 1

Kaufland: În parcările a 33 dintre magazinele noastre poți găsi aparate automate de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje:
PET-uri (cu volum de până la 3 litri);
sticlă;
doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

Detalii de funcționare a automatelor
Pentru a fi acceptate de aparat, recipientele introduse trebuie să fie goale, cât mai curate și nedeteriorate.
Cuponul valoric de discount este eliberat numai pentru recipientele depuse în multiplu de cinci (la mai puțin de cinci ambalaje, automatul eliberează un cupon fără valoare).
Poate fi depusă orice combinație din cele trei tipuri de ambalaje acceptate – PET, sticlă sau aluminiu.
Pot fi utilizate mai multe cupoane pe același bon fiscal de cumpărături, dar fiecare cupon poate fi folosit în combinație cu un singur produs.

error: Content is protected !!