ISU Cluj, mulțumiri: „Ambulanțele SMURD primite de la Beard Brothers încep să facă diferența. Acestea contează: pentru medicii, pompierii și voluntarii, care pot să folosească echipamentele de ultimă generație; -pentru studenții UMF care fac …”

Updated on noiembrie 24, 2019 Asociația Beard Brothers a reușit să strângă în ultimii ani bani pentru două ambulanțe necesară serviciului SMURD Cluj. Efortul celor de la Beard Brothers este acum răsplătit. Cei de la ISU Cluj spun că ambulanțele cumpărate de asociație încep să facă diferența.

„Ambulanțele SMURD primite de la Beard Brothers încep să facă diferența. Acestea contează:
-pentru fiecare persoană care primește ajutor în condiții mai bune;
ISU Cluj, mulțumiri: „Ambulanțele SMURD primite de la Beard Brothers încep să facă diferența. Acestea contează: pentru medicii, pompierii și voluntarii, care pot să folosească echipamentele de ultimă generație; -pentru studenții UMF care fac ...” 1

-pentru medicii, pompierii și voluntarii, care pot să folosească echipamentele de ultimă generație;
-pentru studenții UMF care fac voluntariat SMURD Cluj învață actul medical în prespital, folosind echipamente medicale moderne;

-pentru șoferii pompieri, care ajung la intervenție în condiții mai sigure.
Vă mulțumim Beard Brothers şi vă urăm la mulți ani cu prilejul împlinirii a Șase. ani de activitate!

LA MULȚI ANI Beard Brothers, la mulți ani oameni buni, la mulți ani oameni demni! Să fiți mereu ocrotiți și să reușiți în cât mai multe acțiuni de binefacere!”, au scris pe Facebook cei de la ISU Cluj.

error: Content is protected !!