Record. UNTOLD 2020. Jumătate din hotelurile din Cluj, rezervate la câteva minute după aflarea datei. „În 3 minute am avut 5 mail-uri în care ne-au solicitat să le rezervăm camere. Avem …”

Updated on noiembrie 19, 2019 Untold a fost o ediție de poveste în 2019. Ediția din 2020 se anunță una explozivă având în vedere interesul uriaș pentru festivalul din Cluj. 30 iulie- 2 august, vacanță obligatorie la Cluj, dar mișcați-vă repede, se fac deja rezervări la hoteluri.

Edy Chereji, director comunicare & marketing Untold: “Primele abonamente la acest preţ special, cel mai bun pe care îl putem oferi la ediţia de anul viitor, vor începe de la 109 euro plus taxe, abonament general de 4 zile, iar cel VIP pentru patru zile va fi miercuri la 309 plus taxe. Avem experienţă plăcută din anii precedenţi când de fiecare dată primele abonamente s-au epuizat inaproximativ 30 de secunde până la 2 minute. Asta înseamnă că avem cu adevărat fani care ne iubesc şi îşi doresc să ajungă în vara la Cluj.”

Record. UNTOLD 2020. Jumătate din hotelurile din Cluj, rezervate la câteva minute după aflarea datei. „În 3 minute am avut 5 mail-uri în care ne-au solicitat să le rezervăm camere. Avem ...” 1

La scurt timp după ce a fost anunţată data festivalului: 30 iulie – 2 august, au fost ocupate deja 50% dintre locurile de cazare de la Cluj, anunță Stirile Pro tv. 

Gabriel Mărcuş, director marketing hotel: ″În 3 minute am avut 5 mail-uri în care ne-au solicitat să le rezervăm camere. Avem totuşi şi oameni care la ediţia din acest an care au venit la noi şi și-au rezervat deja locurile pentru anul viitor, deşi nu se cunoştea perioada exactă, aşa că vor avea întâietate. Anul trecut, într-o lună de zile toate locurile scoase au fost închiriate.”

Ediţia aniversară cu numărul 5 a festivalului Untold a adus la Cluj în acest an peste 370.000 de oameni. Dintre aceştia 46% au între 16 şi 34 de ani, dar festivalul are un public foarte divers.

Au fost şi mulţi spectatori cu vârste de peste 50 de ani. Pe toţi îi atrage atmosfera festivalului, o spun 88% dintre ei, potrivit unui studiu. Cele patru zile de festival au adus un profit de 45 de milioane de euro oraşului.

error: Content is protected !!