Cluj. Se montează semafoare la Gară. „Sper sa țină 10 min roșu și 10 sec verde pentru pietoni poate așa o sa învețe sa folosească pasajul !!!”

Updated on noiembrie 17, 2019 Primăria Cluj a început monatrea unor semafoare la trecerea de pietoni de la stația CTP de lângă gară. Această decizie a nemulumit mulți șoferi care spun că pietonii au un pasaj foarte aproape de trecerea de pietoni pe care il pot folosi.

Pasajul însă nu oferă acces și persoanelor cu dizabilități sau a părinților cu cărucioare.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Adrian Pop a scris: „Se montează semafoare la Gara”

Cluj. Se montează semafoare la Gară. „Sper sa țină 10 min roșu și 10 sec verde pentru pietoni poate așa o sa învețe sa folosească pasajul !!!” 1 Cluj. Se montează semafoare la Gară. „Sper sa țină 10 min roșu și 10 sec verde pentru pietoni poate așa o sa învețe sa folosească pasajul !!!” 2

Alex Voinica: Este pasaj….sunt atât pieton cât și șofer și biciclist. Oamenii mai trebuie educați ca atunci când trec strada să își scoată căștile din urechi și ochii din telefon și să se asigure. Nu putem axfisia orașul cu semafoare.

Angel Zagrean: Peste tot apare câte un semafor… asta o sa îngreuneze și mai tare traficul in zona aia 🤦🏻‍♂️
Cum ziceau și alții, este pasaj…

Imre Soos: Sper sa țină 10 min roșu și 10 sec verde pentru pietoni poate așa o sa învețe sa folosească pasajul !!!

Andrei Chis: Le așteptăm cu drag si pe cele din sensul giratoriu Marasti !!! Ar ajuta mult la fluidizarea traficului.
Adrian Sorin Gal: nu cred că e nevoie de semafoare acolo, daca se putea, se montau de mult. Nu cred că ți-e convenabil ca atunci când e roșu, pe sensul spre Someșeni, tu sa stai sa blochezi sensul, stand la semafor. Ai unul la 100 m in fata

Robert Lupşe: Foarte bine, mi-au luat permisul acolo, nu vazusem de bus si erau pietoni pe trecere in dreapta, ok, neacordare de prioritate, nu ma plang, dar de pe banda a 3-a nu am pus in pericol pe nimeni, nu aveam viteza dar nici vizibilitate perfecta, au mai luat 3 permise pana pana ce mi-au facut proces verbal si mi-au dat amenda baietii.

error: Content is protected !!