Accident Cluj. Biciclist rănit grav pe Bulevardul Muncii. „Piciorul cred ca era rupt, pentru ca nu putea călca pe el. Eu eram in spatele dubei …”

Updated on noiembrie 16, 2019 Un biciclist a fost rănit grav sâmbătă pe Bulevardul Muncii, din Cluj.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Tereza Voicu a scris: „Nepăstrarea distantei de siguranță in mers de către un șofer de 28 de ani, din Bontida, fata de un biciclist de 52 de ani, din Cluj Napoca, intrând in coliziune fata spate cu acesta. Biciclistul rănit grav”

Andrada Andra: „Accident B-dul Muncii”

Accident Cluj. Biciclist rănit grav pe Bulevardul Muncii. „Piciorul cred ca era rupt, pentru ca nu putea călca pe el. Eu eram in spatele dubei ...” 1

Marcu Dorin: Biciclistul s-a rănit la un picior, cred ca era rupt, pentru ca nu putea călca pe el. Eu eram in spatele dubei care l-a lovit pe cel cu bicicleta dar nu am văzut exact ce sa întâmplat doar când a picat cel cu bicicleta. Șoferul zicea ca cel cu bicicleta i-a tăiat calea.

Este al doilea vehicul pe două roți implicat într-un accident sâmbătă, la Cluj. Dimineața, șoferul unei dube nu a acordat prioritate la un viraj de stânga, lovind din plin un motoscuter. Conducătorul motoscuterului a fost grav rănit. Cei doi șoferi nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

error: Content is protected !!