Un clujean a intrat în casa în flăcări ca să-și salveze mașina: ”În 5 minute a ars tot”. Vecin: “S-o ars la mâna ca s-o băgat înăuntru să ia cheile de la maşină, ca maşina era acolo sus.”

Updated on noiembrie 15, 2019 Un incendiu a cuprins o casă din localitatea Cojocna, noaptea trecută. Pompierii au intervenit mai bine de două ore pentru stingerea flăcărilor.

Din fericire, bărbatul de 60 de ani, care locuia singur a reușit să se salveze. Acesta a spus că a adormit în fața televizorului,  s-a trezit apoi speriat pentru că a simţit miros de fum şi a văzut că totul în jurul lui ardea.

Pompierii au intervenit mai bine de două ore pentru stingerea flăcărilor, scrie stirileprotv.ro.

Un clujean a intrat în casa în flăcări ca să-și salveze mașina: ”În 5 minute a ars tot”. Vecin: “S-o ars la mâna ca s-o băgat înăuntru să ia cheile de la maşină, ca maşina era acolo sus.” 1

În încercarea de a-şi salva maşina din calea flăcărilor care mistuiau totul în cale, bărbatul a intrat în casa să ia cheile şi a suferit arsuri care au necesitat îngrijiri medicale.

Vecin: “S-o ars la mâna ca s-o băgat înăuntru să ia cheile de la maşină, ca maşina era acolo sus.”

Bărbat: “Am dus două găleţi de apă singur, dar ce să mai faci. A avut acolo şi butelie şi nu am mai intrat. ”

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stins cu apa şi spumă şi s-au chinuit vreme de două ore să stingă focul.

error: Content is protected !!