Accident Cluj. Maria: „Rog domnul care mi-a acordat primul ajutor in accidentul care a avut loc vineri sa ma contacteze. Un Audi negru a depășit pe linie continua o mașină alba, a intrat in Loganul condus de mine si m-a aruncat in șanț.  Sunt in spital si …”

Updated on noiembrie 15, 2019 O șoferiță din Cluj îl caută pe cel care i-a acordat primul ajutor după ce a avut un accident.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Maria Bufnea a scris: „Rog domnul care mi-a acordat primul ajutor in accidentul care a avut loc vineri, 8 noiembrie 2019, pe bd. Muncii, la iesirea din Cluj spre Apahida, in jurul orei 15.00, sa ma contacteze.

Accident Cluj. Maria: „Rog domnul care mi-a acordat primul ajutor in accidentul care a avut loc vineri sa ma contacteze. Un Audi negru a depășit pe linie continua o mașină alba, a intrat in Loganul condus de mine si m-a aruncat in șanț.  Sunt in spital si ...” 1

Un Audi negru a depășit pe linie continua o mașină alba, a intrat in Loganul condus de mine si m-a aruncat in șanț. A fost nevoie de intervenția celor de la descarcerare, pentru a putea ieși din mașină.

Sunt in spital si chiar as dori sa intru in legatura cu domnul care mi-a acordat primul ajutor.

Va multumesc din suflet. Tel: 0746 110 662”

error: Content is protected !!