Autobuz lovit. Accident ciudat în Florești, pe strada Avram Iancu. Cine e de vină?

Updated on noiembrie 15, 2019 Cum să nu vezi un autobuz care făcea un viraj? Un autoturism a lovit un autobuz, vineri dimineața, pe strada Avram Iancu (DN1), din Florești.

Pe grupul de Facebook Grupul celor care traiesc in Floresti sau Cluj, Gabriela Lorința scris: „ Autoturismul, a întrat în spate de unde se înțelege clar ca efectua deja manevra de virare la stânga, e autobuz, virează mai lent, plus ca are mai multe priorități fiind transport în comun”.

Autobuz lovit. Accident ciudat în Florești, pe strada Avram Iancu. Cine e de vină? 1

Alin Andrei Raţ: (daca autoturismul nu a trecut pe rosu) din momentul cand busul a început virajul si pana sa se produca impactul au trecut cateva secunde , timp in care autoturismul a parcurs o distanta mare (in functie de ce viteza avea) faptul ca impactul s-a produs inseamna ca soferul autoturismului
1 ori era cu ochi in telefon sau in alta parte

2 s-a gandit ca va trece prin spatele lui , dar chiar acolo de multe ori busul se opreste pentru a putea trece de masinile de pe straduta sau vre-o masina parcata langa denver sau altceva .
Vinovat sofer autoturism (sofer 😂 conducator auto )”

Claudiu Dalea: Autoturismul a trecut pe verde. In acea intersectie, nu ai voie sa virezi la stanga, cu exceptia CTP. Amu care e vinovat…? Deci atat autoturismul, cat si autobusul, aveau verde. Putina atentie din partea soferului din autoturism, nu strica

error: Content is protected !!