Clujeanca adoptată în America și-a găsit mama și frații: „Mă simt ca cea mai norocoasă persoană în viață . Am trei frati si o sora…”

Updated on noiembrie 14, 2019 Caralyne Kline, tânăra care în urmă cu 29 de ani a fost adoptată de o familie din America, și-a găsit mama, frații și sora din România. La numai o zi după ce a lansat pe Facebook apelul pentru găisrea familiei naturale, tânăra a primit vestea minunată.

„Bună ziua, mă numesc Caralynne Kline. Numele meu de naștere este Berta Gabor. Astăzi m-am reîntâlnit cu mama mea de naștere, cu frații și sora mea. Vreau să-i mulțumesc grupului The never forgotten Romanian children pe Facebook.

Clujeanca adoptată în America și-a găsit mama și frații: „Mă simt ca cea mai norocoasă persoană în viață . Am trei frati si o sora...” 1

Mai ales Ileana Băsescu, care este fondatorul grupului, și, de asemenea, a fost cea care m-a prezentat la mama mea.

Până astăzi nu am văzut niciodată o poză cu mama mea. Am aflat și că tatăl meu a murit. Am trei frati si o sora. Mă simt ca cea mai norocoasă persoană în viață acum”, a scris ea, potrivit Citynews.ro.

După cum a relatat pe grup, astăzi s-a trezit cu vestea minunată că i s-a găsit mama, moment în care a și inițiat un apel video cu ea.

„Parcă nu era real, parcă eram într-un vis, dar acest vis devenea din ce in ce mai real. Pentru prima dată am auzit vocea mamei mele și i-am văzut chipul, am știut imediat că este ea!!

Ne-am bucurat enorm de mult, am plâns și am râs împreună. Abia aștept să o strâng în brațe!! MULȚUMESC tuturor pentru ajutorul și susținerea acordată. Sunteți minunați!!”, a scris ea.

Tânăra s-a născut în urmă cu 29 de ani în satul Gădălin, comuna clujeană Jucu și se numea atunci Gabor Berta. După ce și-a petrecut primele 10 luni de viață într-un spital de pediatrie, a fost adoptată de o familie din Florida.

error: Content is protected !!