Cluj. Un cunoscut om de afaceri din Dej vrea să cumpere Dinamo București. ”Discut de circa zece zile preluarea lui Dinamo. E o afacere care…”

Updated on noiembrie 14, 2019 Adrian Marțian (48 de ani), un om de afaceri din Dej, care deține și brand-ul UTA Arad, este interesat să cumpere clubul de fotbal Dinamo București.

”Discut de circa zece zile preluarea lui Dinamo. E o afacere care mă interesează. Am capacitatea să susțin singur cheltuielile clubului, aș vrea să dezvolt acest brand, care, cu bunele și relele lui, înseamnă un nume important în istoria fotbalului românesc. Tratativele merg deocamdată într-o direcție bună, dar mă interesează în primul rând să am o situație clară a clubului, să știu exact ce am în spate.

Cluj. Un cunoscut om de afaceri din Dej vrea să cumpere Dinamo București. ”Discut de circa zece zile preluarea lui Dinamo. E o afacere care...” 1

Sunt gata să iau Dinamo la un preț corect, nu pe un leu. Am resimțit anumite presiuni dinspre club, nu direct de la domnul Negoiță, că moare Dinamo dacă nu se bagă bani în maximum două săptămâni, dar asta nu înseamnă că mă arunc cu capul înainte fără să am o evaluare limpede a societății”, a declarat Adrian Marțian, citat de dej24.ro

Marțian e determinat să cumpere Dinamo și spune că ar fi dispus să plătească imediat întreaga sumă pe care o va cere Negoiță. Vrea să afle întâi toate datoriile pe care le are clubul: „Eu pot să plătesc banii și astăzi, dar nu știu care sunt datoriile. Nu vreau să mă trezesc că am de plătit nu știu cât. Sunt banii mei. Am niște prieteni francezi cu care vreau să fac o afacere cu cazinouri și hoteluri, dar nu ei sunt în spatele meu. Dacă vor veni și prietenii mei francezi, unul dintre ei a finanțat campania lui Sarkozy, aș fi o forță cu Dinamo”.

error: Content is protected !!