Timișoara și Banatul vor fi promovate în Cluj: „Voi aveți Untold? Noi avem multe de spus. Vizitați Timișoara – Capitală Culturală Europeană”

Updated on noiembrie 13, 2019 Timișoara și zona Banatului vor fi promovate pe panouri în mai multe orașe din țară, printre care și Cluj Napoca.

Reprezentanții Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) în Timiș vor să pună Banatul pe harta destinațiilor turistice, alături de Moldova și Transilvania, și să-l promoveze mai mult și în mai multe locuri.

Timișoara și Banatul vor fi promovate în Cluj: „Voi aveți Untold? Noi avem multe de spus. Vizitați Timișoara – Capitală Culturală Europeană” 1

Aceștia concep primul panou care va fi expus în Cluj: „Voi aveți Untold? Noi avem multe de spus” va scrie pe acest panou, potrivit tion.ro.

Reprezentanții APDT Timiș vor posta acest panou în Cluj pentru a promova Timișoara, care va fi Capitală Europeană a Culturii în 2021.

„Vrem să punem Banatul pe harta destinațiilor din România. Pentru că Banatul nu este. Vorbim de Transilvania, Moldova, Maramureș. Cei peste o sută de ghizi care au venit la întrunirea de la Timișoara, când au văzut ce este aici au spus: «Ce multe aveți de oferit».

Multă lume nu știe, nu suntem destul de bine promovați. Noi începem o promovare mai în forță. Vom începe să facem și promovarea outdoor (panouri în aer liber, în spații publice – n.r.) în alte orașe din țară. Vizăm Sibiu, Oradea, Cluj, Iași, Constanța și București.

Promovăm Banatul. Este în Timișoara, în Piața Libertății, un afiș uriaș, pe care scrie «We have Untold» (Noi avem Untold – unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, care are loc în Cluj – n.r.) și noi vom avea afișul nostru în Cluj, pe care va scrie «You have Untold? We have a lot to say. Visit Timișoara – European Capital of Culture» (Voi aveți Untold: Noi avem multe de spus. Vizitați Timișoara – Capitală Culturală Europeană).

Noi promovăm și Timișoara, alături de Discover Timiș”, a spus Delia Barbu , directorul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș.

error: Content is protected !!