Cluj: Dispar cele 99 de parcări din fața Catedralei Greco-Catolice din Piața Cipariu. Acestea vor fi înlocuite cu câteva sute de locuri într-un parking subteran, promite Primăria

Updated on noiembrie 13, 2019 Viceprimarul Dan Tarcea a anunțat că cele 99 de parcări din fața Catedralei Greco-Catolice din Piața Cipariu din Cluj urmează să fie desființate.

Terenul, pe care sunt parcate în prezent mașini, aparține bisericii, iar locul respectiv va constitui pe viitor esplanada lăcașului de cult, a spus viceprimarul la Radio Cluj.

Cluj: Dispar cele 99 de parcări din fața Catedralei Greco-Catolice din Piața Cipariu. Acestea vor fi înlocuite cu câteva sute de locuri într-un parking subteran, promite Primăria 1

În schimb, primăria va construi un parking subteran, a cărui valoare se ridică la 8 milioane de euro.

„Sunt două variante: o variantă pe structura clasică, cu mai puține locuri de parcare și o variantă modernă, care să fie un parking cu sistem de lift, cu circa 350 de locuri de parcare.

Practic, costurile sunt aproximativ aceleași, mai avem nevoie de câteva detalii pentru a putea lua o decizie în această direcție. În orice situație, ori într-o variantă, ori într-alta, vom face un parking subteran acolo pentru că în zonă este mare nevoie de un asemenea parking”, a declarat Dan Tarcea.

error: Content is protected !!