Foto Cluj. Emil Boc, fitness în parc. „Indiferent de vârstă, mișcarea este cea mai ieftină și eficientă investiție în sănătatea noastră. Primăria Cluj-Napoca a demarat lucrările de reamenajare și modernizare a …”

Updated on noiembrie 11, 2019 Primăria continuă achizitionarea de aparate de fitness pentru a fi amplasate în parcuri și locuri publice.

„Indiferent de vârstă, mișcarea este cea mai ieftină și eficientă investiție în sănătatea noastră.

Primăria Cluj-Napoca a demarat lucrările de reamenajare și modernizare a spațiilor pentru fitness în aer liber. Pe lângă înlocuirea, respectiv adăugarea de noi aparate pentru fitness, intervențiile cuprind lucrări de fundări, montaj și refacerea suprafețelor de pavaje de granule de cauciuc”, anunță primarul Emil Boc.

Foto Cluj. Emil Boc, fitness în parc. „Indiferent de vârstă, mișcarea este cea mai ieftină și eficientă investiție în sănătatea noastră. Primăria Cluj-Napoca a demarat lucrările de reamenajare și modernizare a ...” 1 Foto Cluj. Emil Boc, fitness în parc. „Indiferent de vârstă, mișcarea este cea mai ieftină și eficientă investiție în sănătatea noastră. Primăria Cluj-Napoca a demarat lucrările de reamenajare și modernizare a ...” 2

Amplasarea noilor aparate are loc în următoarele locuri publice din Cluj-Napoca:

Parcul Central ”Simion Bărnuțiu”, Parcul Primăverii, Lăcrimioarelor, Aurel Vlaicu, Cetățuie, Parcul Rozelor și cel din zona străzilor Dostoievski – Brâncuși – Titulescu.

Foto Cluj. Emil Boc, fitness în parc. „Indiferent de vârstă, mișcarea este cea mai ieftină și eficientă investiție în sănătatea noastră. Primăria Cluj-Napoca a demarat lucrările de reamenajare și modernizare a ...” 3 Foto Cluj. Emil Boc, fitness în parc. „Indiferent de vârstă, mișcarea este cea mai ieftină și eficientă investiție în sănătatea noastră. Primăria Cluj-Napoca a demarat lucrările de reamenajare și modernizare a ...” 4 Foto Cluj. Emil Boc, fitness în parc. „Indiferent de vârstă, mișcarea este cea mai ieftină și eficientă investiție în sănătatea noastră. Primăria Cluj-Napoca a demarat lucrările de reamenajare și modernizare a ...” 5 Foto Cluj. Emil Boc, fitness în parc. „Indiferent de vârstă, mișcarea este cea mai ieftină și eficientă investiție în sănătatea noastră. Primăria Cluj-Napoca a demarat lucrările de reamenajare și modernizare a ...” 6 Foto Cluj. Emil Boc, fitness în parc. „Indiferent de vârstă, mișcarea este cea mai ieftină și eficientă investiție în sănătatea noastră. Primăria Cluj-Napoca a demarat lucrările de reamenajare și modernizare a ...” 7

Lucrările de modernizare continuă și vor fi finalizate la începutul lunii decembrie.

error: Content is protected !!