Video Cluj. Emil Boc la vot. „Este un lucru emoționant să vezi că de la nuntă mergi la vot, că în Norvegia ninge și mergi la vot, că în Dubai e cald și mergi la vot. Români, oriunde s-ar afla,…”

Updated on noiembrie 10, 2019 Duminică dimineață au votat și primarul Emil Boc și ministrul Agriculturii, Adrian Oroș. Votul a avut loc la secţia Nr. 52, la Liceul de Informatică “Tiberiu Popoviciu”, (fosta Şcoală 10), de pe Strada Zorilor.

Emil Boc, citat de Ziua de Cluj: “La fel ca în ultimii 30 de ani, am venit la vot şi sper să o facă cât mai mulţi clujeni. Am votat cu acel candidat care poate reprezenta România cu demnitate în lume. M-am uitat la mesajul pe care românii din diaspora l-au transmis.

Video Cluj. Emil Boc la vot. „Este un lucru emoționant să vezi că de la nuntă mergi la vot, că în Norvegia ninge și mergi la vot, că în Dubai e cald și mergi la vot. Români, oriunde s-ar afla,...” 1

Este un lucru emoționant să vezi că de la nuntă mergi la vot, că în Norvegia ninge și mergi la vot, că în Dubai e cald și mergi la vot. Români, oriunde s-ar afla, tratează cu maximă importanță aceste alegeri”

“Am votat cu încredere, pentru o forţă calmă, pentru o Românie normală”, a spus şi Adrian Oros.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!