Ile Bogdan: „Eram astăzi într-o secție de votare din Cluj Napoca, asteptam sa intru pentru ca era coada, iar în fața mea era o bătrânică de 95 de ani care a ieșit din casă pentru a vota…m-a rugat sa…”

Updated on noiembrie 10, 2019 Județul Cluj se află printre județele fruntașe când vine vorba de prezența la vot. Indiferent de vârstă, clujenii au mers astăzi să își exercite dreptul la vot.

Ile Bogdan a scris pe Facebook: „Întâmplate la vot.

Eram astăzi într-o secție de votare din Cluj Napoca, asteptam sa intru pentru ca era coada, iar în fața mea era o bătrânică de 95 de ani care a ieșit din casă pentru a vota ! M-am bucurat sincer sa o vad cat de fericita era ca votează, m-a rugat sa intru cu ea in cabina sa o ajut pentru ca nu vede. Am intrat, i-am citit toate opțiunile, iar la final a pus ștampila pe candidatul pe care l-a considerat cel mai potrivit pentru viitorul țării.

Ile Bogdan: „Eram astăzi într-o secție de votare din Cluj Napoca, asteptam sa intru pentru ca era coada, iar în fața mea era o bătrânică de 95 de ani care a ieșit din casă pentru a vota...m-a rugat sa...” 1

Am fost chiar mândru de alegerea ei !!! 😀

La finalul zilei, concluzia e simpla. Educatia si spiritul civic nu au varsta ! Poti avea 95 de ani sau orice alta varsta si totusi sa iti respecți drepturile de cetățean!

Se pare ca usor, usor Romania se trezeste la realitate iar aceste exemple particulare ar trebui să ne motiveze pe toti sa credem ca se poate schimba ceva in tara noastra !

error: Content is protected !!