Cluj. Mihai Goţiu (USR): „Am votat pentru viitorul fetiţei mele, voi deveni tătic, , pentru un viitor în care să trăiască într-o ţară în care pădurile cresc, în care se va putea plimba prin munţi, în care aerul din oraş să nu fie …”

Updated on noiembrie 10, 2019 Vicepreşedintele Senatului Mihai Goţiu a declarat, la ieșirea din secția de votare, că a votat pentru viitorul fetiţei sale, fiindcă în curând va deveni tată.

“Peste trei săptămâni o să devin tătic şi am venit să votez pentru viitorul fetiţei mele, pentru un viitor în care să trăiască într-o ţară în care pădurile cresc, în care se va putea plimba prin munţi, în care aerul din oraş să nu fie poluat, într-o ţară în care să aibă parte de o educaţie cu adevărat sănătoasă şi de calitate, într-o ţară în care să putem circula liniştit pe autostrăzi, pe şosele, pe căile ferate din România”, a spus Mihai Goţiu, citat de stiripesurse.ro.

Cluj. Mihai Goţiu (USR): „Am votat pentru viitorul fetiţei mele, voi deveni tătic, , pentru un viitor în care să trăiască într-o ţară în care pădurile cresc, în care se va putea plimba prin munţi, în care aerul din oraş să nu fie ...” 1

Senatorul USR Mihai Goţiu a votat la secţia nr. 50 din Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!