Cluj. Mihai Goţiu (USR): „Am votat pentru viitorul fetiţei mele, voi deveni tătic, , pentru un viitor în care să trăiască într-o ţară în care pădurile cresc, în care se va putea plimba prin munţi, în care aerul din oraş să nu fie …”

(Last Updated On: November 10, 2019)

Vicepreşedintele Senatului Mihai Goţiu a declarat, la ieșirea din secția de votare, că a votat pentru viitorul fetiţei sale, fiindcă în curând va deveni tată.

“Peste trei săptămâni o să devin tătic şi am venit să votez pentru viitorul fetiţei mele, pentru un viitor în care să trăiască într-o ţară în care pădurile cresc, în care se va putea plimba prin munţi, în care aerul din oraş să nu fie poluat, într-o ţară în care să aibă parte de o educaţie cu adevărat sănătoasă şi de calitate, într-o ţară în care să putem circula liniştit pe autostrăzi, pe şosele, pe căile ferate din România”, a spus Mihai Goţiu, citat de stiripesurse.ro.

Cluj. Mihai Goţiu (USR): „Am votat pentru viitorul fetiţei mele, voi deveni tătic, , pentru un viitor în care să trăiască într-o ţară în care pădurile cresc, în care se va putea plimba prin munţi, în care aerul din oraş să nu fie ...” 1

Senatorul USR Mihai Goţiu a votat la secţia nr. 50 din Cluj-Napoca.