Cluj. Ramona: „”Domnule” inconștient cu Skoda Felicia albastra, care ai depășit fix sub podul de la Nadasel, ești un mare nemernic! Daca tu ești satul de viata, eu am copii de crescut si cu siguranță si colegul de trafic pe care l-ai depășit si aproape l-ai aruncat in piciorul podului, are familie si o …”

Updated on noiembrie 9, 2019 O șoferiță transmite un mesaj unui șofer inconștient care ia pus viața în pericol sub podul de la Nadasel.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Ramona Toadere a scris: „”Domnule” inconștient cu Skoda Felicia albastra, care in aceasta seara ai depășit fix sub podul de la Nadasel, ești un mare nemernic! Daca tu ești satul de viata, eu am copii de crescut si cu siguranță si colegul de trafic pe care l-ai depășit si aproape l-ai aruncat in piciorul podului, are familie si o viata de trăit.

Cluj. Ramona: „"Domnule" inconștient cu Skoda Felicia albastra, care ai depășit fix sub podul de la Nadasel, ești un mare nemernic! Daca tu ești satul de viata, eu am copii de crescut si cu siguranță si colegul de trafic pe care l-ai depășit si aproape l-ai aruncat in piciorul podului, are familie si o ...” 1

Cum naiba sa depășești într-o asemenea curba, cu 0 vizibilitate si sub pod. Sa-ți fie rușine!😠😠😠😠”

error: Content is protected !!