O judecătoare transferată de la Curtea de Apel Cluj a fost găsită cu gâtul tăiat, în Mureș. Ce spune Poliția

Updated on noiembrie 8, 2019 O judecătoare în vârstă de 38 de ani de la Curtea de Apel Mureş, transferată recent de la Curtea de Apel Cluj, a fost găsită în această seară lângă propria maşină, având gâtul tăiat.

Femeia a fost descoperită de poliţişti, care au fost alertaţi de soţul judecătoarei. Potrivit oficialilor Poliţiei Mureş, soţul judecătoarei a sunat la 112 anunţând că Cristina Paşol a plecat de acasă ameninţând că se va sinucide.

O judecătoare transferată de la Curtea de Apel Cluj a fost găsită cu gâtul tăiat, în Mureș. Ce spune Poliția 1

”Poliţiştii din Sovata au găsit-o lângă maşină, pe raza localităţii Sărăţeni, având o plagă înjunghiată în zona gâtului. Lângă femeie a fost găsit un cuţit de bucătărie. Poliţiştii i-au acordat primul ajutor, după care a fost transportată la spital, fiind în stare foarte gravă”, a precizat purtătorul de cuvânt de la IPJ Mureş, citaţ de clujust.ro și preluat de adevarul.ro

Femeia era în viaţă în momentul în care au ajuns medicii urgentişti, care i-au acordat primul ajutor şi au transportat-o la spital. Starea pacientei este deosebit de gravă, potrivit medicilor.

error: Content is protected !!