Cluj. Proteste taximetriști, joi și vineri dimineața. Sute de taximetriști au blocat circulația pe Calea Turzii, joi seara

Updated on noiembrie 8, 2019 Taximetriștii s-au supărat pe primărie pentru că nu le permite să majoreze tarifele.

Taximetriștii clujeni au blocat joi seara Calea Turzii, iar vineri dimineața au protestat în parkingul de la primăriei pentru că municipalitatea refuză să mărească tarifele, anunță Ziua de Cluj.

Cluj. Proteste taximetriști, joi și vineri dimineața. Sute de taximetriști au blocat circulația pe Calea Turzii, joi seara 1

Sute de taximetriști au blocat circulația pe Calea Turzii, joi seara, în semn de nemulțumire față de faptul că Primăria Cluj-Napoca refuză să majoreze tarifele. Traficul a fost blocat în tot cartierul Zorilor și pe Calea Turzii, una dintre principalele căi de acces în oraș, conform Gazeta de Cluj. Aceștia au pornit în coloană, cu luminile de avarie pornite.

Taximetriștii vor neapărat majorarea tarifelor, altfel vor bloca din nou străzile Clujului. Protestul de joi a fost un avertisment, a spus un taximetrist. În următoarea perioadă va fi blocat orașul la orele de vârf, ceea ce s-a întâmplat joi seara fiind doar un avertisment. Activitatea de taximetrie se derulează la Cluj-Napoca în baza tarifelor aprobate în urmă cu șase ani.

error: Content is protected !!