Cluj. Dan Coroian: „Mă întreabă o groază de lume dacă am votat “conform tradiției”, primul, in Noua Zeelanda. Răspunsul e nu, votez duminică, la Cluj, ca tot omul, cu …”

(Last Updated On: November 8, 2019)

Un clujean a fost primul român care a votat la ultimele alegeri. Era stabilit în Noua Zeelandă. Acum este acasă, la Cluj, și va vota duminică.

Mihai Goţiu: „Vestea proastă: Dan nu mai e primul cetățean român care votează, ”conform tradiției”, în Noua Zeelandă.
Vestea bună: Dan e acasă, la Cluj, și votează, duminică.
Vestea și mai bună: Dan votează, ca tot omul, cu Dan 😉 . Dan Barna.

Notă: Dacă sunt unii care nu știu sau, poate, au uitat. Dan e cel care, în 2014, la turul al II-lea al alegerilor prezidențiale, a fost primul cetățean român care a votat, în Noua Zeelandă, lucru pe care l-a repetat la parlamentarele din 2016 și la euro-parlamentarele din acest an”.

Dan Coroian-Vlad: „Mă întreabă o groază de lume dacă am votat “conform tradiției”, primul, in Noua Zeelanda. Răspunsul e nu, votez duminică, la Cluj, ca tot omul, cu Dan Barna˛

Cluj. Dan Coroian: „Mă întreabă o groază de lume dacă am votat "conform tradiției", primul, in Noua Zeelanda. Răspunsul e nu, votez duminică, la Cluj, ca tot omul, cu ...” 1

În 2014, Dan Coroian-Vlad spunea, potrivit Hotnews: „Stau în fața secției de votare si ma întreb de ce ma trece scrisul. E disperarea de a ma vedea furat, din nou, de speranța ca țara mea o sa meargă în direcția bună. E disperarea emigrantului care vrea sa aibă șansa de a se întoarce (da, într-un loc cu mari probleme, dar care se afla pe drumul bun).

Nu vreau sa imi pierd limba, “I Love You” dă bine numai in filme. Nu vreau să o mai văd pe mama plângând atunci cand plec. Nu mai vreau atacurile de panică în dimineața plecării.

Nu mai vreau să mă simt un ticălos care alege bunăstarea si casa pe malul marii in favoarea prietenilor de o viața, Clujului, familiei… Nu “vreau o țara ca afara”. Vreau doar un pic de normalitate si certitudinea ca nu ne îndreptam din nou in direcția greșita. Bunăstarea va veni, probabil, prea târziu pentru noi, dar sunt dispus sa renunț in favoarea unui trai decent.

Gata, hai ca-s melodramatic. Nu fiți tâmpiți, mergeți la vot”.