Ce a declarat candidatul la președinție dat dispărut și găsit la mănăstire. „Eu am mers la Mănăstirea Putna pentru a…”

Updated on noiembrie 8, 2019 Ieri seară Ninel Peia, candidatul Partidului Neamul Românesc (PNR) la alegerile prezidențiale, a fost dat dispărut la Cluj Napoca.

Acesta spune însă că nu a dispărut, ci a plecat la Mânăstirea Putna.

Ce a declarat candidatul la președinție dat dispărut și găsit la mănăstire. „Eu am mers la Mănăstirea Putna pentru a...” 1

„Eu am mers la Mănăstirea Putna pentru a lua binecuvântarea părintelui pentru a merge mai departe în această luptă prezidenţială. Fără Binecuvântarea părintelui, aş fi renunţat. Părintele mi-a dat aseară binecuvântarea. Voi continua şi voi merge mai departe. Nu am dispărut. Am mers la mănăstire să mă rog şi să cer binecuvântarea părintelui stareţ”, a declarat la Antena 3 Ninel Peia, citat de Ziua de Cluj.

Ninel Peia, candidatul Partidului Neamul Românesc la alegerile prezidenţiale, despre care poliţiştii clujeni au fost sesizaţi că a dispărut, a fost găsit joi noaptea la Mănăstirea Putna, au declarat pentru Mediafax, surse din anchetă.

Polițiștii clujeni au fost sesizați despre dispariția lui Peia de către Serviciul de Protecție și Pază (SPP). Candidatul la președinție din partea PNR ar fi fost văzut ultima dată în cursul nopții de miercuri spre joi, la ora 01:17 pe camerele de supraveghere ale hotelului în timp ce părăsea clădirea.

error: Content is protected !!