Foto Cluj. Silicon Forest: un nou spațiu de birouri. Emil Boc: „Capacitatea de inovare a talentelor Clujului se transpune de multe ori în așa numitele „startupuri” – modele de business pentru antreprenorii aflați la început de drum. Orașul nostru se poziționează ca un…”

(Last Updated On: November 7, 2019)

Primarul Emil Boc a fost prezent ieri la inaugurarea unui nou spațiu de birouri – Silicon Forest.

Silicon Forest a pornit la drum ca un spațiu de coworking și hub de tehnologie, care să satisfacă cea mai mare nevoie pentru start-up-uri și freelanceri: un spațiu modern de lucru, pentru care prețul să fie adaptat la nevoi.

Foto Cluj. Silicon Forest: un nou spațiu de birouri. Emil Boc: „Capacitatea de inovare a talentelor Clujului se transpune de multe ori în așa numitele „startupuri” - modele de business pentru antreprenorii aflați la început de drum. Orașul nostru se poziționează ca un...” 1 Foto Cluj. Silicon Forest: un nou spațiu de birouri. Emil Boc: „Capacitatea de inovare a talentelor Clujului se transpune de multe ori în așa numitele „startupuri” - modele de business pentru antreprenorii aflați la început de drum. Orașul nostru se poziționează ca un...” 2

Emil Boc a scris pe Facebook: „Am participat astăzi la inaugurarea noului spațiu de birouri Silicon Forest. Cu acest prilej, am luat parte la un panel despre ecosistemul local de startup-uri.

Resursa umană capabilă reprezintă unul dintre principalele avantaje competitive pe care orașul nostru le deține în contextul pieței actuale, dar și al slujbelor viitorului. Capacitatea de inovare a talentelor Clujului se transpune de multe ori în așa numitele „startupuri” – modele de business pentru antreprenorii aflați la început de drum. Orașul nostru se poziționează ca un hub european de digitalizare & IT, startupurile fiind o componentă cheie în ecosistemul local de inovare.

Foto Cluj. Silicon Forest: un nou spațiu de birouri. Emil Boc: „Capacitatea de inovare a talentelor Clujului se transpune de multe ori în așa numitele „startupuri” - modele de business pentru antreprenorii aflați la început de drum. Orașul nostru se poziționează ca un...” 3 Foto Cluj. Silicon Forest: un nou spațiu de birouri. Emil Boc: „Capacitatea de inovare a talentelor Clujului se transpune de multe ori în așa numitele „startupuri” - modele de business pentru antreprenorii aflați la început de drum. Orașul nostru se poziționează ca un...” 4

La eveniment au participat fondatorii Silicon Forest, investitori și oameni de afaceri din Statele Unite ale Americii și din Regatul Unit al Marii Britanii, alături reprezentanți ai comunității locale de business.”