Felicitări! Irimuș, ca Duckadam! Portarul Potaissei Turda a apărat patru penaltyuri de departajare și a eliminat Steaua din Cupa României la handbal

Updated on noiembrie 3, 2019 Potaissa Turda s-a calificat în optimile Cupei României la handbal după ce a eliminat Steaua.

Eroul meciului a fost portarul Potaissei, Ionuț Irimuș, care a apărat patru penalty-uri consecutive.

Performanța lui Irimuș (extrem de rară pentru un sport precum handbalul) a adus aminte de un alt moment magic al unui portar român, cel de la Sevilla 1986, când Helmut Duckadam a adus Stelei Cupa Campionilor Europeni la fotbal după patru penaltyuri apărare Barcelonei.

Felicitări! Irimuș, ca Duckadam! Portarul Potaissei Turda a apărat patru penaltyuri de departajare și a eliminat Steaua din Cupa României la handbal 1

Steaua și Potaissa Turda s-au întâlnit duminică în Sala Concordia din Chiajna, gazda tradițională a meciurilor disputate pe teren propriu de ”militari”, iar soarta întâlnirii s-a decis la penaltyuri de departajare. După 60 de minute de joc, scorul a fost egal, 28-28, scrie prosport.ro.

Meciul de la Chiajna a fost per ansamblu unul spectaculos. Potaissa a condus majoritatea timpului, uneori și la 4 goluri, dar Steaua a egalat pe final, grație paradelor portarului Stănescu.

error: Content is protected !!