(Foto) Prezentat și la Cluj. Mercedes a adus în România primul autobuz 100% electric. ”Suntem mândri să prezentăm autobuzul eCitaro în România și să facem astfel încă un pas spre electromobilitatea urbană, după semnarea recentă a …”

Updated on noiembrie 2, 2019 Primul autobuz complet electric a ajuns în România și va fi prezentat în 3 orașe, printre care și Cluj Napoca.

Autobuzul urban cu motor electric are la bază Mercedes-Benz Citaro, un autobuz best-seller la nivel internațional și circulă deja de câteva luni în mai multe orașe din Germania, informează capital.ro.

(Foto) Prezentat și la Cluj. Mercedes a adus în România primul autobuz 100% electric. ”Suntem mândri să prezentăm autobuzul eCitaro în România și să facem astfel încă un pas spre electromobilitatea urbană, după semnarea recentă a ...” 1 (Foto) Prezentat și la Cluj. Mercedes a adus în România primul autobuz 100% electric. ”Suntem mândri să prezentăm autobuzul eCitaro în România și să facem astfel încă un pas spre electromobilitatea urbană, după semnarea recentă a ...” 2

”Suntem mândri să prezentăm autobuzul eCitaro în România și să facem astfel încă un pas spre electromobilitatea urbană, după semnarea recentă a contractului cu Primăria Capitalei pentru 130 de autobuze Citaro Hybrid.

eCitaro redefinește transportul public convențional, combinând siguranța în exploatare, disponibilitatea în operarea zilnică și siguranța de conducere a unui vehicul de serie cu noile cerințe privind emisiile. Mai mult, pe termen mediu și lung, autobuzele electrice precum eCitaro implică costuri de operare mai reduse, datorită tehnologiilor inovatoare de care dispun”, a declarat Bogdan Aldea, Sales & Marketing Buses, Mercedes-Benz România.

Pentru a veni în întâmpinarea diferitelor nevoi ale operatorilor de transport, a fost dezvoltată special pentru eCitaro o structură modulară a bateriilor. Astfel, echiparea standard include patru baterii Lithium-ion amplasate în partea din spate a autobuzului.

(Foto) Prezentat și la Cluj. Mercedes a adus în România primul autobuz 100% electric. ”Suntem mândri să prezentăm autobuzul eCitaro în România și să facem astfel încă un pas spre electromobilitatea urbană, după semnarea recentă a ...” 3 (Foto) Prezentat și la Cluj. Mercedes a adus în România primul autobuz 100% electric. ”Suntem mândri să prezentăm autobuzul eCitaro în România și să facem astfel încă un pas spre electromobilitatea urbană, după semnarea recentă a ...” 4

Pot fi adăugate module adiționale de până la zece baterii pe plafonul autovehiculului. Bateriile au o capacitate de până la 350 kWh şi sunt răcite la temperatura ideală pentru a maximiza durata de viață.

Autobuzul urban cu motor electric are la bază Mercedes-Benz Citaro, un autobuz best-seller la nivel internațional, care a înregistrat vânzări de peste 50.000 de unități pe parcursul a două generații, prezent în aproape toate marile orașe din vestul și centrul Europei.

(Foto) Prezentat și la Cluj. Mercedes a adus în România primul autobuz 100% electric. ”Suntem mândri să prezentăm autobuzul eCitaro în România și să facem astfel încă un pas spre electromobilitatea urbană, după semnarea recentă a ...” 5 (Foto) Prezentat și la Cluj. Mercedes a adus în România primul autobuz 100% electric. ”Suntem mândri să prezentăm autobuzul eCitaro în România și să facem astfel încă un pas spre electromobilitatea urbană, după semnarea recentă a ...” 6 (Foto) Prezentat și la Cluj. Mercedes a adus în România primul autobuz 100% electric. ”Suntem mândri să prezentăm autobuzul eCitaro în România și să facem astfel încă un pas spre electromobilitatea urbană, după semnarea recentă a ...” 7 (Foto) Prezentat și la Cluj. Mercedes a adus în România primul autobuz 100% electric. ”Suntem mândri să prezentăm autobuzul eCitaro în România și să facem astfel încă un pas spre electromobilitatea urbană, după semnarea recentă a ...” 8

Primele autobuze electrice Mercedes-Benz eCitaro circulă deja de câteva luni în mai multe orașe din Germania (Berlin, Hamburg, Heidelberg, Hanovra).

error: Content is protected !!