Cluj. Haide la Târgul de Crăciun! „Un weekend la Cluj, undeva începe la 150 de euro cu toate serviciile incluse. În proporţie de 50% avem rezervări făcute, atât din piaţa românească cât şi turişti străini.”

Updated on noiembrie 2, 2019 Pregătiri intense pentru Târgul de Crăciun din Piața Unirii din Cluj. Anul trecut, evenimentul s-a clasat pe locul 10 în topul celor mai frumoase târguri din Europa. În acest an Târgul de Crăciun va fi deschis pe 22 noiembrie.

Pregătiri și la hotelurile și pensiunile din Cluj. Prețurile nu sunt așa mari ca la Untold așa că poate veniți într-un weekend.

Cluj. Haide la Târgul de Crăciun! „Un weekend la Cluj, undeva începe la 150 de euro cu toate serviciile incluse. În proporţie de 50% avem rezervări făcute, atât din piaţa românească cât şi turişti străini.” 1

Reporter: Cam la ce procent merge gradul de ocupare?
Ioana Petran, manager agenție de turism, potrivit Stirile Pro Tv: Pot să zic 99%. Cele mai solicitate sunt camerele duble cu mic dejun inclus, tarifele pornesc de la 170 de lei pe cameră. Dacă nu se fac rezervări din timp pentru luna decembrie cu siguranţă pot să vă spun că nu se vor găsi locuri.”

Gabriel Iepure, administrator hotel-apartament: ”În proporţie de 50% avem rezervări făcute, atât din piaţa românească cât şi turişti străini. Un weekend la Cluj, undeva începe la 150 de euro cu toate serviciile incluse.”

Cluj. Haide la Târgul de Crăciun! „Un weekend la Cluj, undeva începe la 150 de euro cu toate serviciile incluse. În proporţie de 50% avem rezervări făcute, atât din piaţa românească cât şi turişti străini.” 2

Târgul de Crăciun Cluj:
„Familionul, familionul, hai la joc,
Să ne fie, să ne fie cu noroc.

Și de vă place a juca, stați nițel de-ți asculta!

Cluj. Haide la Târgul de Crăciun! „Un weekend la Cluj, undeva începe la 150 de euro cu toate serviciile incluse. În proporţie de 50% avem rezervări făcute, atât din piaţa românească cât şi turişti străini.” 3 Cluj. Haide la Târgul de Crăciun! „Un weekend la Cluj, undeva începe la 150 de euro cu toate serviciile incluse. În proporţie de 50% avem rezervări făcute, atât din piaţa românească cât şi turişti străini.” 4

De sărbători, mai ales de Crăciun, gândurile noastre merg spre familie, spre cei dragi, de aproape sau de mai departe. Cu mic, cu mare, bunici, părinți, copii, căței și pisici, cu toții așteaptă să primească daruri, să guste din bunătățile tradiționale și… bineînțeles, să se distreze. De ce să nu afirmăm că ceea ce noi numim “Sărbători de iarnă” sunt și un prilej de joc și joacă, nu doar de jucării?

În perioada 22 noiembrie – 31 decembrie, familionul se va strânge în jurul bradului la Târgul de Crăciun Cluj-Napoca sub îndemnul “Familionul, familionul, hai la joc!”

error: Content is protected !!