Cosmin, Iași: „Aceasta este o imagine din Cluj! Din fericire, clujenii îl au ca primar pe Emil Boc și se bucură de civilizație! Dacă ar fi fost “Mihai Chirica-primarul în aceasta imagine nu mai vedeam o pista de biciclete ci vreo câteva blocuri!”

Updated on octombrie 20, 2019 Un ieșean este supărat pe primarul Mihai Chirica după ce a descoperit ce se întâmplă pe la Cluj. Iașul, alături de Brașov și București, este unul dintre cele mai poluate orașe ale României.

Cosmin Stanciu: „Aceasta este o imagine din Cluj!
Din fericire, clujenii îl au ca primar pe Emil Boc și se bucură de civilizație!

Cosmin, Iași: „Aceasta este o imagine din Cluj! Din fericire, clujenii îl au ca primar pe Emil Boc și se bucură de civilizație! Dacă ar fi fost "Mihai Chirica-primarul în aceasta imagine nu mai vedeam o pista de biciclete ci vreo câteva blocuri!” 1

Dacă ar fi fost “Mihai Chirica-primarul Psd-ist cu 5 vile și 3 neveste” , în aceasta imagine nu mai vedeam o pista de biciclete ci vreo câteva blocuri!
Demisia Chirica!”

În Iași, în ultimele zile, concentraţiile de particule de praf au depăşit valorile admise. „Se recomandă evitarea staţionării persoanelor în zonele cu trafic intens, evitarea zonelor aglomerate cu vegetaţie redusă, purtarea măştilor medicale protectoare şi limitarea timpilor de aerisire a locuinţelor“, arată reprezentanţii Primăriei, potrivit Ziarul de Iași.

„Sunt mai mulţi factori care au determinat poluarea extrem de ridicată, iar acum se suprapun peste un fenomen de inversie termică şi toţi poluanţii sunt «păstraţi» la sol pe o perioadă mai mare de timp.

Acum putem observa poluarea aşa cum este ea în realitate. Este o poluare foarte mare din cauza unor factori precum traficul, şantierele, vegetaţia este în «cădere» şi la care se adaugă acest fenomen meteo“, a declarat ieri cercetătorul Silviu Gurlui.

error: Content is protected !!