Concert Bryan Adams la Cluj. Lucian Mindruta: „Acum vreo 20 de ani era cat pe ce sa-mi pierd slujba din cauza lui Bryan Adams. Se întâmpla in campania electorala. PSD (atunci se numea PDSR) cheltuia la greu si una dintre inițiative a fost un …”

Updated on octombrie 20, 2019 Bryan Adams va susține un concert la Cluj, organizat de Digi FM. Concertul face parte din turneul Shine a Light, care promovează cel mai nou album al artistului (al 14-lea). Lucian Mândruță povestește cum era să rămână fără loc de muncă in cauza lui Bryan Adams.

Lucian Mindruta: „Acum vreo 20 de ani era cat pe ce sa-mi pierd slujba din cauza lui Bryan Adams.
Se întâmpla in campania electorala. PSD (atunci se numea PDSR) cheltuia la greu si una dintre inițiative a fost un concert moca al lui Bryan Adams, pe afișele căruia tronau cei trei trandafiri si însemnele “Prezentat de PDSR” sau cam asa ceva…

Concert Bryan Adams la Cluj. Lucian Mindruta: „Acum vreo 20 de ani era cat pe ce sa-mi pierd slujba din cauza lui Bryan Adams. Se întâmpla in campania electorala. PSD (atunci se numea PDSR) cheltuia la greu si una dintre inițiative a fost un ...” 1

M-am enervat. Am intrat pe net, am săpat un pic si-am dat de adresa de email a lui Bryan – ma rog, a managerului lui. Pe vremea aia, da, găseai asa ceva…
I-am scris ca îl iubesc pe Bryan din copilărie si ca nu se face așa ceva, sa își asocieze numele cu niște “thugs”, cum i-am scris. Adică talhari. Si m-am semnat: Lucian Mindruta, jurnalist. Lucram in vremea aia la Protv si puteam pretinde așa ceva.

Bun. Managerul, care nu înțelegea nimic din Europa de Est, i-a trimis emailul meu, cu întrebările de rigoare, managerului din România, probabil întrebându-l si daca mai e cazul sa mai tina un concert plătit de dubioși.

Asta s-a enervat, s-a dus la seful partidului si la șeful meu… si mai departe va imaginați si voi. Bomba atomica. Am stat o zi pe telefoane.

Totuși, șeful meu din acea vreme a fost înțelept. M-a trimis acasă doua săptămâni (de care am profitat sa-mi mai iau o licență de zbor, de ULM de data asta) si după aia m-a chemat înapoi. Ca știa ca nu PSDR-ul o sa-i facă lui emisiuni…)))

Însă n-am mai făcut emisiunea electorala in acel an, caci eram bănuit de parti-pris. Da, daca va imaginați, acum 20 de ani ăștia care aveau simpatii sau antipatii politice nu făceau emisiuni electorale. Science-fiction in ziua de azi…)))

Am vrut sa va povestesc chestia asta unora care sunteți mai noi pe aici si credeți ca eu am inceput sa detest cleptocratii de la putere de un an-doi. Nu, am vechime.
Si doi, sa va spun ca in sfarsit Bryan Adams vine fara probleme de imagine. Ba chiar adus de colegii mei!
Cu placere…)”

Aniversările sunt întotdeuna un motiv de bucurie, mai ales dacă la un loc cu sărbătoarea în sine ai și un invitat pe măsură, care ajunge în țara ta fix în ziua în care împlinești o anume vârstă.

Este și cazul nostru, care aniversăm anul acesta 4 ani de Digi FM, fix pe 11 Noiembrie, cu un extraordinar concert al minunatului artist canadian, de trei ori nominalizat la premiile Oscar, inconfundabilul, fenomenalul, BRYAN ADAMS, pe BT Arena din Cluj.

Se anunță petrecere mare, bucurie și aplauze dezlănțuite, ceva ce n-a văzut Parisul, Bucureștiul, dar vede cu siguranță Clujul, luni 11 noiembrie, la 4 ani de Digi FM, când cântăm împreună pe super-piesele legendarului Bryan Adams!

error: Content is protected !!