(Video) Trenul Cluj- Viena a luat foc la 5 minute de la plecarea din stație

Updated on octombrie 17, 2019 Probleme joi dimineață, la trenul Cluj-Viena. La 5 minute de la plecarea din gara Cluj trenul a luat foc.

Din imaginile prezentate de martori focul a izbucnit la locomotiva.
(Video) Trenul Cluj- Viena a luat foc la 5 minute de la plecarea din stație 1

(Video) Trenul Cluj- Viena a luat foc la 5 minute de la plecarea din stație 2
(Foto/Video Cosovan Sergiu)

Reprezentanții ISU Cluj au declarat că pompierii sosiți la locul incendiului au putut interveni pentru stingerea incendiului numai după ce a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică a liniilor de transport aeriană a căii ferate, anunță Europa FM.

„Două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui incendiu care a cuprins o locomotivă ce rula pe calea ferată din apropierea străzii Tăietura Turcului, din municipiul Cluj-Napoca. Din primele informații se pare că garnitura transporta călători pe ruta Cluj-Napoca – Viena. Călătorii au fost evacuați din tren până la sosirea pompierilor, iar vagoanele au fost decuplate de la locomotivă cu o altă locomotivă mobilizată de către regia de transport feroviar. Pompierii sosiți de urgență la locul incendiului au putut interveni pentru stingerea incendiului numai după ce a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică a liniilor de transport aeriană a căii ferate și realizarea unei împământări de către echipele specializate a regiei de transport”, au spus sursele citate

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!