ISU Cluj: „Joi dimineață va avea loc un amplu exercițiu de răspuns în cazul unui accident de aviație civilă pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca”

(Last Updated On: October 16, 2019)

Un amplu exercițiu de răspuns în cazul unui accident de aviație civilă va avea loc mâine dimineață pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, anunță reprezentanții ISU Cluj.

„Mâine dimineață, în jurul orei 9, va avea loc un amplu exercițiu de răspuns în cazul unui accident de aviație civilă pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca.

ISU Cluj: „Joi dimineață va avea loc un amplu exercițiu de răspuns în cazul unui accident de aviație civilă pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca” 1

Forțele și mijloacele care se vor deplasa către aeroport, folosind semnalele speciale de avertizare, vor fi în număr considerabil, iar acest lucru este posibil să creeze disconfort în rândul participanților la trafic.

Asigurăm încă o dată asupra necesității și utilității derulării acestor antrenamente, în vederea îmbunătățirii modului de răspuns în cazul situațiilor de catastrofă și îmbunătățirea coordonării și cooperării între instituțiile și organizațiile cu atribuții și responsabilități în acest sens”, au scris cei de la ISU pe Facebook.