Cluj. Ion Țiriac i-a scris lui Emil Boc. 100.000 de euro de la bugetul local pentru organizarea partidei cu Rusia, din play-off-ul Grupei Mondiale

(Last Updated On: October 16, 2019)

Președintele Federației Române de Tenis, Ion Țiriac, i-a trimis o scrisoare lui Emil Boc în care solicită acordarea unei sume de 100.000 de euro de la bugetul local pentru organizarea partidei cu Rusia, din play-off-ul Grupei Mondiale.

Propunerea omului de afaceri a fost aprobată și urmează să fie dezbătută în Consiliul Local la începtului anului viitor, informeaza Ziua de Cluj.

Cluj. Ion Țiriac i-a scris lui Emil Boc. 100.000 de euro de la bugetul local pentru organizarea partidei cu Rusia, din play-off-ul Grupei Mondiale 1

Contribuția de la bugetul local ar acoperi parțial costurile organizării unui astfel de joc, susține Ion Țiriac în scrisoare. Spre exemplu, suprafața de joc ar urma să coste 27.000 de euro, în timp ce serviciile de pază ar putea ajunge la 30.000 de euro, potrivit președintelui FRT.

În partida de Fed Cup, fetele noastre vor evolua din postura de semifinaliste ale ediției de anul trecut, în timp ce rusoaicele vin cu o echipă tare formată din jucătoare precum Daria Kasatkina (37 WTA) sau Anastasia Pavlyuchenkova (40 WTA).