Cluj. Codruța: „Domnule primar Emil Boc, aveti cumva in planurile de viitor, un nou si mare aeroport pentru Cluj ???? Asta nu mai face fata, de mai multa vreme … Sa nu zicem de locurile de parcare din aeroport !!!”

Updated on octombrie 16, 2019 Clujul este aglomerat la căile de acces, aeroportul nu face excepție. Ambițiile sunt mari dar aeroportul a rămas mic și înghesuit.

Pe pagina de Facebook a lui Emil Boc, ‎Boar Codruta a scris: „Domnule primar, aveti cumva in planurile de viitor, un nou si mare aeroport pentru Cluj ???? Asta nu mai face fata, de mai multa vreme … Sa nu zicem de locurile de parcare din aeroport !!!”

Cluj. Codruța: „Domnule primar Emil Boc, aveti cumva in planurile de viitor, un nou si mare aeroport pentru Cluj ???? Asta nu mai face fata, de mai multa vreme ... Sa nu zicem de locurile de parcare din aeroport !!!” 1

Ziarul Financiar anunță că Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca, al doilea cel mai mare din ţară, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, şi-a propus să ajungă până în 2035 la 7 milioane de pasageri, de 2,5 ori mai mult faţă de 2018, când aeroportul a fost tranzitat de 2,78 milioane de oameni.

error: Content is protected !!