Cătălin Botezatu, după operație: ,, Încet ca de obicei încep cu Clujul…tocmai de asta de la Cluj e prima acțiune pe care o fac, e deschiderea firmei a carei imagine sunt și nu puteam să lipsesc. Pe urma, tot la Cluj voi fi…”

Updated on octombrie 16, 2019 Cătălin Botezatu se simte mai bine și va reîncepe activitatea chiar de la Cluj.

Celebrul designer a fost diagnosticat cu o formă rară de tumoră și a suferit o intervenție chirurgicală care l-a ținut departe de evenimentele mondene și de lumina reflectoarelor.

Cătălin Botezatu, după operație: ,, Încet ca de obicei încep cu Clujul...tocmai de asta de la Cluj e prima acțiune pe care o fac, e deschiderea firmei a carei imagine sunt și nu puteam să lipsesc. Pe urma, tot la Cluj voi fi...” 1

„Încerc sa ma pun pe picioare așa step by step, de la capat, tocmai de asta de la Cluj e prima acțiune pe care o fac, e deschiderea firmei a carei imagine sunt și nu puteam să lipsesc. Pe urma, tot la Cluj voi fi peste două zile pentru lansarea noilor tendințe la o altă firmă pe care o reprezint. Așa că încet, încet ca de obicei încep cu Clujul”, a mărturisit Botezatu, citat de citynews.ro.

În urmă cu doar câteva zile, Cătălin Botezatu a fost invitat la o emisiune tv  și a ținut să le dea peste nas celor care au susținut că acesta va renunța la televiziune și evenimente după operație.

error: Content is protected !!