Cătălin Botezatu, după operație: ,, Încet ca de obicei încep cu Clujul…tocmai de asta de la Cluj e prima acțiune pe care o fac, e deschiderea firmei a carei imagine sunt și nu puteam să lipsesc. Pe urma, tot la Cluj voi fi…”

(Last Updated On: October 16, 2019)

Cătălin Botezatu se simte mai bine și va reîncepe activitatea chiar de la Cluj.

Celebrul designer a fost diagnosticat cu o formă rară de tumoră și a suferit o intervenție chirurgicală care l-a ținut departe de evenimentele mondene și de lumina reflectoarelor.

Cătălin Botezatu, după operație: ,, Încet ca de obicei încep cu Clujul...tocmai de asta de la Cluj e prima acțiune pe care o fac, e deschiderea firmei a carei imagine sunt și nu puteam să lipsesc. Pe urma, tot la Cluj voi fi...” 1

„Încerc sa ma pun pe picioare așa step by step, de la capat, tocmai de asta de la Cluj e prima acțiune pe care o fac, e deschiderea firmei a carei imagine sunt și nu puteam să lipsesc. Pe urma, tot la Cluj voi fi peste două zile pentru lansarea noilor tendințe la o altă firmă pe care o reprezint. Așa că încet, încet ca de obicei încep cu Clujul”, a mărturisit Botezatu, citat de citynews.ro.

În urmă cu doar câteva zile, Cătălin Botezatu a fost invitat la o emisiune tv  și a ținut să le dea peste nas celor care au susținut că acesta va renunța la televiziune și evenimente după operație.