(Foto) Accident Cluj. Autoturism răsturnat pe strada Traian Vuia. Ce spun cei de la ISU

Updated on octombrie 16, 2019 Un autoturism s-a răsturnat miercuri dimineața pe strada Traian Vuia după ce s-a ciocnit cu un alt autoturism.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Tereza Voicu a scris: ISU Cluj – Două mașini de pompieri și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc în jurul orei 10.40 pe strada Traian Vuia din mun Cluj Napoca.

(Foto) Accident Cluj. Autoturism răsturnat pe strada Traian Vuia. Ce spun cei de la ISU 1 (Foto) Accident Cluj. Autoturism răsturnat pe strada Traian Vuia. Ce spun cei de la ISU 2

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit 2 autoturisme avariate și unul răsturnat pe partea laterală, în afara părții carosabile și pasagerii ieșiți din acestea.

Un bărbat și o femeie au fost consultați de către echipajul SMURD, ei prezentând afecțiuni ușoare, fără a necesita transportul la spital.
Pompierii au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență, au asigurat siguranța persoanelor implicate în eveniment și a salvatorilor pe timpul intervenției și au sprijinit proprietarul să readucă autoturismul pe roți”.

Radio Cluj: „Accident in Cluj Napoca pe strada Traian Vuia.
Doua autoturisme avariate și unul răsturnat pe partea laterala, in afara carosabilului. Pasagerii ieșiseră din mașini când au ajuns cei de la ISU, au fost consultați de echipajul SMURD dar nu a fost cazul sa fie transportați la spital.
(Foto) Accident Cluj. Autoturism răsturnat pe strada Traian Vuia. Ce spun cei de la ISU 3

Gabora Attila
Traian Vuia colț cu Branului. Fără victime din câte se pare
(Foto) Accident Cluj. Autoturism răsturnat pe strada Traian Vuia. Ce spun cei de la ISU 4

Sebastian Paul
Accident Aurel Vlaicu (după pod la Dora)
(Foto) Accident Cluj. Autoturism răsturnat pe strada Traian Vuia. Ce spun cei de la ISU 5

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!