(Foto) Simona Halep: “Îmi place la Cluj şi vin cu drag înapoi”. Simona Halep s-a antrenat cu 300 de copii

Updated on octombrie 15, 2019 Simona Halep, Ion Țiriac și Ilie Năstase au participat marți la Cluj la un eveniment pentru încurajarea tenisului. Aproximativ 300 de copii au avut ocazia să se antreneze cu Simona Halep.

“Îmi place la Cluj, am avut de fiecare dată momente foarte frumoase şi cu drag vin înapoi. Sper ca aceşti copii să prindă drag de tenis şi sper ca în viitor să avem cât mai mulţi campioni, dar trebuie şi noi să îi susţinem cumva”, a spus Halep la finalul întâlnirii, potrivit citynews.ro.

(Foto) Simona Halep: “Îmi place la Cluj şi vin cu drag înapoi”. Simona Halep s-a antrenat cu 300 de copii 1 (Foto) Simona Halep: “Îmi place la Cluj şi vin cu drag înapoi”. Simona Halep s-a antrenat cu 300 de copii 2 (Foto) Simona Halep: “Îmi place la Cluj şi vin cu drag înapoi”. Simona Halep s-a antrenat cu 300 de copii 3

Simona a vorbit şi despre accidentarea sa la spate și despre șansele de a participa la Turneul Campioanelor. „În opinia mea, pot juca (n.r. – la Turneul Campioanelor). Dar, niciodată nu știi cu aceste probleme la spate. Fiecare turneu începe cu dureri la spate pentru că am această problemă încă din 2008. Așa că este normal să fie și perioade mai grele, când durerile nu mă lasă să joc”, a declarat tenismena.

De asemenea, Halep a reconfirmat faptul că Daren Cahill va reveni în echipa ei începând de anul viitor.ț

(Foto) Simona Halep: “Îmi place la Cluj şi vin cu drag înapoi”. Simona Halep s-a antrenat cu 300 de copii 4 (Foto) Simona Halep: “Îmi place la Cluj şi vin cu drag înapoi”. Simona Halep s-a antrenat cu 300 de copii 5 (Foto) Simona Halep: “Îmi place la Cluj şi vin cu drag înapoi”. Simona Halep s-a antrenat cu 300 de copii 6

Sports Festival: „Primele 3 nume din tenisul românesc s-au întâlnit azi la Cluj, la Winners Sports Club, cu generațiile noi de tenismeni”.

error: Content is protected !!