A dispărut Maria Denisa, o fată de 14 ani. Mama fetei susține că minora s-ar afla în Cluj. Dacă o vedeți, apelați 112!

Updated on octombrie 15, 2019 Poliția caută o fată de 14 ani care a plecat din județul Neamț și ar fi ajuns la Cluj.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul şef adjunct Georgiana Moşu, a declarat, marţi, că minora se numeşte Maria Denisa Grumăzescu şi a părăsit voluntar domiciliul din localitatea Urechenii în data de 4 octombrie, dar părinţii acesteia au anunţat autorităţile abia pe 14 octombrie.

A dispărut Maria Denisa, o fată de 14 ani. Mama fetei susține că minora s-ar afla în Cluj. Dacă o vedeți, apelați 112! 1

Mama fetei a povestit poliţiştilor că a fost sunată de fiica ei care i-a spus că se află în judeţul Cluj şi nu doreşte să revină la domiciliu. De asemenea, minora ar fi spus că nu a fost victima vreunei infracţiuni, anunță A3.

Poliţiştii au postat pe site-ul instituţiei o fotografie cu minora, semnalmentele acesteia fiind: înălţime – 1,60 – 1,65 m, greutate – 50 – 55 de kilograme, ochi căprui, păr şaten. La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac negru, pantaloni tip jeans negri, fiind încălţată cu tenişi gri.

Inaltime:160 cm, Greutate:50 kg, Corpolenta:ATLETIC, Culoare par:SATEN, Natura par:DREPT, Lungime par:LUNG, Coafura:CARARE PE MIJLOC, Contur fata:DREPTUNGHIULAR, Inaltime frunte:MIJLOCIE, Culoare ochi:CAPRUI, Marime gura:MIJLOCIE, Grosime buze:MIJLOCII

Detalii
la data de 04.10.2019, in jurul orelor 21:00 minora Grumazescu Maria Denisa in varsta de 14 ani,a parasit in mod voluntar domiciliul sau din sat si comuna Urecheni, jud. Neamt, fara a mai reveni. Semnalmentele: inaltime 1,60 – 1,65 m, greutate 50 – 55 kg, ten alb, par saten deschis, lung, drept, cu carare pe mijloc, prins in coada, fata ovala, ochi caprui, constitutie atletica, fara semne particulare. La data dispatiei minora era imbracata cu tricou cu manaca scurta, de culoare deschisa, hanorac negru cu gluga, avand cusute bile stralucitoare, pantaloni tip jeans de culoare negru cu fermoare in zona genunchiului, purtand in picioare tenisi din material textil de culoare gri.

error: Content is protected !!