Cluj. Doi vietnamezi prinși când vânau raţe sălbatice cu praştia pe Canalul Morii din Gherla. vânaseră păsările ca să le mănânce

Updated on octombrie 13, 2019 Doi vietnamezi, care lucrează legal la o firmă din Gherla, au fost prinși în timp ce vânau rațele sălbatice pe Canalul Morii din oraș pentru a le mânca.

Vietnamezii au fost prinşi vineri seara în timp ce vânau raţe sălbatice şi omorâseră deja două păsări, informează gandul.info. 

Cluj. Doi vietnamezi prinși când vânau raţe sălbatice cu praştia pe Canalul Morii din Gherla. vânaseră păsările ca să le mănânce 1

„Vineri seara, un echipaj de Poliţie Locală din cadrul Poliţiei Gherla a depistat doi cetăţeni vietnamezi care vânau cu praştia raţele sălbatice de pe Canalul Morii din municipiu. Aveau asupra lor şi două raţe pe care le omorâseră deja. Pentru că nu ne-am putut înţelege cu ei, deoarece nu ştiau româneşte, am chemat un translator de la Dej şi am chemat şi reprezentanţii Asociaţiei Vănătorilor şi Pescarilor, fiind vorba de raţe sălbatice.

Din explicaţiile date de cei doi vietnamezi a reieşit că lucrează legal la o firmă din Gherla şi vânaseră păsările ca să le mănânce. Noi avem atribuţii doar de constatare şi i-am predat pe cei doi Poliţiei municipiului Gherla”, au spus reprezentanții Poliției Locale Gherla.

 

error: Content is protected !!