Foto Cluj. De vineri circulă un tramvai în culorile Universității. „Fanii au un mijloc de transport care să le reamintească faptul că Universitatea sărbătoreşte Centenarul….”

Updated on octombrie 12, 2019 Tramvaiul pictat în culorile Universității Cluj a fost pus ieri pe șine. Jucătorii de la echipa de fotbal FC Universitatea Cluj şi de la cea de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj, alături de fani, membri ai Asociaţiei ”Şepcile Roşii au participat ieri la inaugurarea primului tramvai pictat în culorile clubului, în onoarea celor 100 de ani de istorie.

“E o idee foarte bună, sper ca toată lumea să vadă asta. Nu am văzut niciodată un tramvai ca ăsta, arată foarte bine. Acum nu mai merg cu tramvaiul, însă când eram tânăr foloseam tramvaiul mult. Era foarte ieftin și foarte rapid. Le sugerez tuturor fanilor să meargă cu acest tramvai pentru că tramvaiul nostru. Reprezintă echipa și orașul”, a declarat Artis Ate, bascehtbalistul letonian de la U-BT, citat de Ziua de Cluj.

Foto Cluj. De vineri circulă un tramvai în culorile Universității. „Fanii au un mijloc de transport care să le reamintească faptul că Universitatea sărbătoreşte Centenarul....” 1 Foto Cluj. De vineri circulă un tramvai în culorile Universității. „Fanii au un mijloc de transport care să le reamintească faptul că Universitatea sărbătoreşte Centenarul....” 2 Foto Cluj. De vineri circulă un tramvai în culorile Universității. „Fanii au un mijloc de transport care să le reamintească faptul că Universitatea sărbătoreşte Centenarul....” 3

“La propunerea “U” Cluj am încercat să facem ceva pentru Centenar. Am găsit elementul comun, mingea și ne-am gândit să interpretăm cumva acest simbol. Pentru a realiza acest tramvai am muncit cam 4-5 zile și cu toate pregătirile cam o săptămână”, a spus Kero, artistul care a realizat pictura.

Cei de la Universitatea Cluj au scris: „Tramvaiul pictat în culorile Universității Cluj a fost pus, astăzi, pe șine, ocazie cu care a făcut prima sa oprire lângă #ClujArena și Sala Polivalentă.

Foto Cluj. De vineri circulă un tramvai în culorile Universității. „Fanii au un mijloc de transport care să le reamintească faptul că Universitatea sărbătoreşte Centenarul....” 4 Foto Cluj. De vineri circulă un tramvai în culorile Universității. „Fanii au un mijloc de transport care să le reamintească faptul că Universitatea sărbătoreşte Centenarul....” 5 Foto Cluj. De vineri circulă un tramvai în culorile Universității. „Fanii au un mijloc de transport care să le reamintească faptul că Universitatea sărbătoreşte Centenarul....” 6

👉 Proiectul este realizat cu sprijinul Băncii Transilvania, care a beneficiat de susținerea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, dar și a Companiei de Transport Public Cluj.”

U-BT Cluj Napoca: „Transport de Centenar ⚪⚫

Azi a fost pus pe șine un tramvai în culorile Universității. Fanii au un mijloc de transport care să le reamintească faptul că Universitatea sărbătoreşte Centenarul.
Componenții echipelor de seniori și de juniori s-au bucurat de experiența primei curse a tramvaiului în alb si negru.
Proiect susținut de Banca Transilvania ♥️”

error: Content is protected !!