Cluj. L-a salvat Centura de Siguranță. „M-am rostogolit de 2 ori! 1. O bucata din bancheta din spate a zburat prin geam. 2. Stingatorul din portbagaj, dupa ce “am aterizat” era sub …”

Updated on octombrie 12, 2019 Purtarea centurii de siguranţă este o modalitate eficientă de a evita rănirea gravă în caz de accident. Nu necesită o tehnologie specială şi este prevăzută în toate autovehiculele.

De altfel, neutilizarea centurii de siguranţă este cea de-a doua cauză de deces în accidentele rutiere, după viteza excesivă şi înaintea condusului în stare de ebrietate, potrivit europa.eu

Cluj. L-a salvat Centura de Siguranță. „M-am rostogolit de 2 ori! 1. O bucata din bancheta din spate a zburat prin geam. 2. Stingatorul din portbagaj, dupa ce "am aterizat" era sub ...” 1

Portik Ferike a scris pe grupul Info Trafic jud. Cluj: „Salutare tuturor! Cateva sfaturi scriu, dupa accidentul petrecut azi(11.10.19) inainte de Corpadea.

Nu vorbesc de soferul vinovat, ca a depasit coloana si nu a avut loc sa se retraga in coloana, ca poate si eu de 50 de ori am evitat asemenea intamplari fara sa fac praf masina. Eu ma bucur, ca nu a existat lovitura frontala, soferul celalalt fiind din Piatra Neamt, asa macar a ajuns acasa. Ma bucur, ca a 2 masina langa masina mea era o ambulanta, si s-a oprit sa ma ajute, eu fiind constient, ma miscam, vorbeam cu el etc. Ce vreau sa spun mai important este, Centura de siguranta! M-am rostogolit de 2 ori!

1. O bucata din bancheta din spate a zburat prin geam.
2. Stingatorul din portbagaj, dupa ce “am aterizat” era sub picioarele mele.
3. O bucata de chinga, cu partea de fixare s-a agatat in parbrizul iesit din caroserie, care era tot in portbagaj!
4. Am 3 zgarieturi pe mana stanga, in afara de asta, nu simt nici-o durere!

Slava Domnului, ca arat mult mai bine, decat masina (mai mult ca probabil dauna totala). Multumesc pentru ajutorul ambulantei, si tuturor care m-au ajutat, intr-un fel sau altul! Dar va rog, in afara de faptul ca sa fiti/fim prudenti, atenti la drum, PUNE-TI CENTURA DE SIGURANTA, nu merita riscul!”

error: Content is protected !!