Cluj. De astăzi, la Carrefour, poți cumpăra fructe și legume cu PET-uri în loc de bani

Updated on octombrie 11, 2019 Carrefour și-a propus să atragă atenția asupra utilizării în exces a produselor din plastic. A început o campanie națională prin care clienții care vor veni în magazin cu peturi din plastic, vor primi fructe sau legume la schimb. Paritatea este simplă. Un pet valorează un fruct. Așa că cine are în posesie astfel de produse din plastic se poate întoarce acasă cu sacoșa plină.

În perioada 11-20 octombrie campania ajunge și la Cluj astfel că cine dorește să cumpere legume sau fructe contra peturi este așteptat în magazinele Carrefour.

Cluj. De astăzi, la Carrefour, poți cumpăra fructe și legume cu PET-uri în loc de bani 1

„Initial, in Carrefour Baneasa, trebuia sa avem o saptamana acest program, insa, la cererea clientilor, l-am mai prelungit cu inca o saptamana (9-21 iulie).

In cele doua saptamani am strans peste 25.000 de PET-uri si am dat la schimb 6 tone si jumatate de legume si fructe, cele mai cautate fiind vinetele, ardeii kapia si varza”, a declarat, intr-un interviu acordat de curand Wall-Street, Felician Cardos, Manager Mediu Carrefour Romania.

error: Content is protected !!