Accidente Cluj. Lovite când traversau, o tânără în Cluj și o femeie în Baciu. „Au fost două fete …Una a fost lovită de mașină iar cealaltă când a văzut ce s-a întâmplat a “dispărut ” …Au trecut dinspre Sigma spre Cămine super relaxate printre mașini…”

Updated on octombrie 10, 2019 O tânără și o femeie au fost lovite joi seara, în Cluj și în Baciu, când traversau strada. Tânără traversa neregulamentar, femeia regulamentar.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Oliviu Samuel Bonţidean a scris: „Accident in fata la Sigma pe Strada Republicii”

Dan Bogdan
Accidente Cluj. Lovite când traversau, o tânără în Cluj și o femeie în Baciu. „Au fost două fete ...Una a fost lovită de mașină iar cealaltă când a văzut ce s-a întâmplat a "dispărut " ...Au trecut dinspre Sigma spre Cămine super relaxate printre mașini...” 1
Adela Varadi: „Au fost două fete care au traversat neregulamentar! Una a fost lovită de mașină iar cealaltă când a văzut ce sa întâmplat a “dispărut “. Sper ca fata lovită să fie ok.

Au trecut dinspre Sigma spre Cămine super relaxate printre masini,fără să se asigure…..păcat. Trecerea de pietoni era la câțiva metri…..”

Alex Iulian: „Femeie lovita pe trecere în Baciu la nr 209, acum vreo 8 9 minute”
Accidente Cluj. Lovite când traversau, o tânără în Cluj și o femeie în Baciu. „Au fost două fete ...Una a fost lovită de mașină iar cealaltă când a văzut ce s-a întâmplat a "dispărut " ...Au trecut dinspre Sigma spre Cămine super relaxate printre mașini...” 2
Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!